Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ποτάμι για Σκουριές: «Στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται για την Ολυμπιάδα στη ρυθμική γυμναστική»

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «ετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο 2020 στο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής» αναφέρει το Ποτάμι σε σχόλιό του, τονίζοντας ότι πλέον η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» μπορεί να εγκαθιδρύσει μονάδα εμπλουτισμού στις Σκουριές, καθώς «έπεσε η υπογραφή από τον Γ. Σταθάκη».

Το Ποτάμι κάνει λόγο για «απανωτές κωλοτούμπες που θα ζήλευε και ο Ιωάννης Μελισσανίδης» και συμπληρώνει ότι «οι άλλοτε επαναστάτες κύριοι Τσίπρας, Σκουρλέτης, Σταθάκης και φυσικά η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Ιγγλέζη που συνηγόρησαν στην απόφαση υπέρ του Ελληνικού Χρυσού, μέχρι πρότινος οργάνωναν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας εναντίον της επένδυσης».


«Και αν μας πουν ότι πλέον οι όροι είναι ότι η εταιρεία θα σέβεται το περιβάλλον, ας μας απαντήσουν γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα αφού αυτή ήταν η λύση; Τι άλλαξε; Τι έγινε πίσω απ τις κουρτίνες; Μήπως η (ψευτο)επανάσταση της κυβέρνησης σταματάει εκεί που ξεκινάει η καρέκλα και τα συμφέροντα;» διερωτάται η Σεβαστουπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: