Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Άλλαξε οργανόγραμμα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ παραμονές της μεταβίβασής της

Ερωτήματα προκαλεί η απόφαση της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, παραμονές της μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας στον ιταλικό όμιλο Ferrovie Dello Stato, να αλλάξει το οργανόγραμμα της επιχείρησης αυξάνοντας σημαντικά τις θέσεις ιεραρχίας του προσωπικού

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη, η διοίκηση αναμένεται να κυρώσει το νέο οργανόγραμμα, σύμφωνα με το οποίο δημιουργούνται περίπου 30 νέες θέσεις προϊσταμένων με αυξημένες αποδοχές.

Στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποστηρίζουν πως αρκετές από τις νέες αλλαγές είναι φωτογραφικές και πως η αύξηση του αριθμού των προϊσταμένων στο διοικητικό προσωπικό θα οδηγήσει στο φαινόμενο να υπάρχουν επικεφαλής τμημάτων τα οποία δε θα έχουν υπαλλήλους. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το νέο οργανόγραμμα θα δημιουργήσει τετελεσμένα και για τους νέους ιδιοκτήτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στερώντας τους τη δυνατότητα να προβούν σε αξιολόγηση του προσωπικού.

Με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συντάσσεται το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο εξακολουθεί να είναι ο βασικός μέτοχος της εταιρείας, υποστηρίζοντας πως με το νέο οργανόγραμμα επιλύονται προβλήματα και παθογένειες ετών. Τη διαφωνία τους έχουν εκφράσει οι περισσότερες συνδικαλιστικές παρατάξεις των εργαζομένων, εκτός από την παράταξη που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.


Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/329547/allaxe-organogramma-i-trainose-paramones-tis-metavivasis-tis-/#ixzz4OsL7rXcr

Δεν υπάρχουν σχόλια: