Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016


Το τσιμέντο αλλά και το νερό για το τζαμί!

http://www.dimokratianews.gr/content/68512/tsimento-alla-kai-nero-gia-tzami
Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης ετοιμάζουν το χαρμάνι της ανέγερσης
Οταν μιλάει ο Καμίνης για τη βιασύνη του να γίνει το τζαμί, συγκινούμαι. Θυμάμαι τα περίφημα έγγραφά του, ως Συνήγορος Κάτι, μάλλον συνήγορος ανοϊκών, που δεν θυμούνται και δεν καταλαβαίνουν τίποτα, όπου λάβρος υποδείκνυε στα υπουργεία Αμυνας, ΠροΠο κ.λπ. ότι είναι απαράδεκτο να αντιμετωπίζουμε τους απρόσκλητους μουσαφιραίους ως ένοπλους εχθρούς, να τους διευκολύνουμε στην περαντζάδα τους και άλλα ωραία. Τα είχε τότε, το 2009, δημοσιεύσει το «Παρόν». Μετά βγήκε στις εκλογές το ψηλό παιδί από τη Μινεσότα με την κολλητή φόρμα ποδηλασίας και τα γυαλιά του Μπάτμαν, εφάρμοσε τις παραινέσεις Καμίνη, αφού έχουν τις ίδιες καψοκαλύβικες αντιλήψεις, και ψωνίσαμε από σβέρκο. Η νοοτροπία της «φιλικής υποδοχής» τίγκαρε τη χώρα, ιδίως την Αθήνα και την Πάτρα, με πλήθη ταλαίπωρων από την Ασία και την Αφρική. Ηταν άλλη μια εθνική προσφορά της Πασοκάρας, πριν μετακομίσει μαζικά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τις τελευταίες ημέρες όμως το μηδενιστικό ισλαμολάγνο τόξο έχει μεγάλη πρεμούρα. Ισως βιάζονται οι μπετατζήδες, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο αποτυχημένος δήμαρχος, ο αγουροξυπνημένος κυνηγός Καμμένος, το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ της Φώφης και η ηγετική ομάδα της Ν.Δ. του Μητσοτάκη, όπου κουμάντο κάνει το αγλάισμα του πατριωτισμού και της ηθικής, ο Νίκος Γεωργιάδης και κάτι λιμά, δεν κρατιούνται. Ο Κουμουτσάκος, αγανακτήσας από την κατάληψη στον χώρο του Βοτανικού από κάποιους που δεν θέλουν το τζαμί, εξέφρασε την ιερά αγανάκτησή του. Είχε πιαστεί, ζαλωμένος ένα ζεμπίλι αμμοχάλικο, να περιμένει να αρχίσουν οι εργασίες, ώστε να ξανακουστεί στην Αθήνα η φωνή του μουεζίνη και το «Αλλάχ Ακμπάρ» από επίσημα χείλη. Ο Τσίπρας το τσιμέντο κι ο Μητσοτάκης το νερό για το χαρμάνι. Τα ηλεκτρολογικά δεν το λέω από πού. Βρείτε το. Στα παλιά τους τα παπούτσια το λαϊκό αίσθημα και τα εθνικά συμφέροντα.

Ο μακαριότατος βγήκε στη συνέντευξή του στον Παπαχελά. Μίλησε για τους κινδύνους του εξισλαμισμού, του αποχριστιανισμού και του αφελληνισμού. Στην αρχή το μηδενιστικό τόξο, που υποδύεται το «δημοκρατικό», μούδιασε. Με χρονοκαθυστέρηση μιας μέρας η «Αυγή», κρίμα τα δεντράκια που κόβονται για να τυπωθεί, κι η «Εφημερίδα των Συντακτών», η θαμπή φωτοτυπία της «Ελευθεροτυπίας», που περιέργως ακόμη τυπώνεται στα ελληνικά, του επιτέθηκαν με σφοδρότητα.

Ολα αυτά τα πολιτικά σκύβαλα γνωρίζουν άριστα ότι η λαϊκή βούληση είναι κόντρα στην «πολιτικά ορθή» ιδεοληψία που κοπρίζουν στον δημόσιο λόγο, λέγοντας ψέματα και συκοφαντώντας κάθε φωνή που αντιτίθεται στην ανέγερση του ισλαμικού τεμένους. Δεν είναι απλά μια προκλητική σπατάλη, τη στιγμή που ο λαός μας πένεται.

Για πολλοστή φορά η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ τούς λέει ότι πρέπει να ματαιωθεί η ανέγερση του τεμένους. Ας τολμήσουν δημοψήφισμα και αυτή τη φορά να σεβαστούν τη λαϊκή βούληση. Σε διαφορετική περίπτωση, όσες ύβρεις κι απειλές κι αν εξαπολύσουν, θα λογοδοτήσουν ενώπιον του έθνους και της Ιστορίας για τις πράξεις και παραλείψεις τους, για τον ρατσισμό τους εις βάρος των Ελλήνων, των οποίων η πίστη και το Εθνικό Σχολείο δέχονται ανηλεή επίθεση.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: