Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

31/10/16

Αφήστε τους πάμπτωχους καναλάρχες και υπερασπιστείτε την Χειμάρρα

Όσο ο Τσίπρας προσπαθεί να φτιάξει τα δικά του ΜΜΕ, με τον παλιό καλό σοβιετικό τρόπο, κι ο Μητσοτάκης αγωνίζεται στα Μαρμαρένια Αλώνια για τους πτωχούς ιδιοκτήτες των μη αδειοδοτηθέντων, οι εχθροί μας δουλεύουν εναντίον μας με σχέδιο και ιταμές πράξεις.
Στην Απειρωτάν Χειμάρρα, στην Χειμάρρα των Ηπειρωτών, στην πατρίδα του απελευθερωτή Σπυρομήλιου, στην πόλη που είναι για την Β. Ήπειρο ό,τι η Μάνη για την Πελοπόννησο και τα Σφακιά για την Κρήτη, ο αλβανικός σωβινισμός επελαύνει. Ο δήμαρχος της Χειμάρρας, ο Jorgo Goro του Sokrat και της Semine, αποφοίτησε από το Στρατιωτικό Λύκειο Τιράνων, μετά από την Στρατιωτική Ακαδημία και ήταν οργανωμένος στην νεολαία του Χότζα. Τύποις κι από γονίδια είναι μισός Έλληνας αλλά στην ουσία και στην ψυχή Τουρκαλβανός, όπως η μάνα του. Ήταν από αυτούς που ήρθαν κι έφαγαν ψωμί στην Ελλάδα τα δύσκολα χρόνια κι ύστερα γύρισε και δραστηριοποιήθηκε πολιτικά με το Σοσιαλιστικό κόμμα, τότε του Φάτος Νάνο και τώρα του ανθέλληνα σωβινιστή και συνεργάτη του Ερντογάν, του Έντυ Ράμα, όπου συνωστίζεται η πλειοψηφία των ανακυκλωμένων κομμουνιστών του Χότζα, Αλβανοί και ελληνόφωνοι γενίτσαροι.

Οι Αλβανοί σωβινιστές έχουν σταθερά στο στόχαστρο τον χειμαρριώτικο Ελληνισμό, διότι αν σπάσουν την Χειμάρρα, έχουν μαχαιρώσει στην καρδιά όλη την Ελληνική Εθνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, αυτήν που σύμπασα η ελλαδική αριστερά, όχι μόνον την αγνόησε αλλά την κατασυκοφάντησε και της επιτέθηκε. Σημερινός υπουργός, αγράμματο νούμερο, που πρωτοστατεί σε λεκτικούς τραμπουκισμούς κι έχει παντρέψει τον Τσε Γκεβάρα με τις σαμπάνιες, ως φοιτητής της ΠΣΚ του ΚΚΕ, πρωτοστατούσε σε επιθέσεις στους Βορειοηπειρώτες πατριώτες, όταν τολμούσαν να διαδηλώνουν κατά των Αλβανών κομμουνιστών, τους οποίους υπερασπιζόταν με την ίδια ζέση που τώρα κάθεται στα τέσσερα στους Γερμανούς αλλά με …αριστερή μνημονιακή τσαχπινιά. Αλλά γι’ αυτόν άλλη φορά.

για τη συνέχεια  Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: