Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Αυτές οι φασιστικές πρακτικές του αριστεροκρατούμενου (ακροαριστερού) συνδικαλιστικού κινήματος τα τελευταία 40 χρόνια γίνονταν και δεν ενοχλούσαν τους Αριστερούς και την Αριστερά! Αντίθετα τις επικροτούσαν και τις έκαναν και αυτοί που τώρα είναι στο ΣΥΡΙΖΑ!

Τώρα που τα λούζονται τους ενοχλεί! Απόλυτη αθλιότητα της φασιστικής και σταλινογεννούς Αριστεράς!


Kυβέρνηση για ΑΔΕΔΥ: Κανιβαλισμός & πολιτική χυδαιότητα η στοχοποίηση Χουλιαράκη

«Ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία είναι μέθοδοι άλλων χώρων, ξένων προς το συνδικαλιστικό και εργατικό κίνημα»





Την αφίσα της ΑΔΕΔΥ, με την οποία ο Γιώργος Χουλιαράκης εμφανίζεται ως «καταζητούμενος» σε αφίσες αισθητικής Άγριας Δύσης, με τον Βόλφγκαγκ Σόιμπλε να βρίσκεται πίσω του, καταδίκασε την Παρασκευή η κυβέρνηση κάνοντας λόγο για κανιβαλισμό, ανθρωποφαγία και πολιτική χυδαιότητα. Η επίμαχη αφίσα έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

«Η στοχοποίηση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, από την ηγεσία της ΑΔΕΔΥ, μέσα από την αφίσα την οποία διακινεί με το πρόσωπό του, συνιστά πράξη πολιτικής χυδαιότητας» υπογράμμισε με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος καταδικάζοντας τη στάση της ΑΔΕΔΥ.

«Κανείς υπουργός της σημερινής κυβέρνησης δεν λειτουργεί αυτόνομα, αλλά όλοι και όλες υπηρετούν το συλλογικό μας σχέδιο που έχει στόχο τη στήριξη του κόσμου της εργασίας, την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και το τέλος της επιτροπείας» διευκρινίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Η εξόχως προκλητική αυτή κίνηση επιλέχθηκε να γίνει απέναντι σε έναν υπουργό της σημερινής κυβέρνησης, ενώ για χρόνια το πολιτικό προσωπικό των κυβερνήσεων της καταστροφικής πενταετίας ουδέποτε στοχοποιήθηκε – και ορθώς – από τους επίσημους φορείς του συνδικαλιστικού κινήματος, με τέτοιο αγοραίο τρόπο» υποστηρίζει ακόμη.

«Η πολιτική διαμαρτυρία και οι αγώνες των εργαζομένων είναι οξυγόνο για τη δημοκρατία. Ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία είναι μέθοδοι άλλων χώρων, ξένων προς το συνδικαλιστικό και εργατικό κίνημα το οποίο κάποιοι υπονομεύουν με τέτοιες ενέργειες» καταλήγει ο κ. Τζανακόπουλος. 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/330494/kuvernisi-gia-adedu-kanivalismos-politiki-hudaiotita-i-stohopoiisi-houliaraki/#ixzz4Pma1AhRe
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: