Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016


Αναρχικοί πετούν μολότοφ - Η αστυνομία απαντά με δακρυγόνα - Οι διαδηλωτές πανικόβλητοι τρέχουν για να γλιτώσουν
Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί η πλατεία Συντάγματος από τις 2 το μεσημέρι όταν και ξεκίνησαν επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ. Νεαροί άρχισαν να πετούν βροχή από μολότοφ στις οποίες η αστυνομία απάντησε με χημικά.
Ο κόσμος που συμμετείχε στην πορεία έχει πανικοβληθεί και έχει τραπεί σε φυγή.
Νωρίτερα μικροεπεισόδια σημειώθηκαν και στην πλατεία Κλαυθμώνος. Διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότο προς την αστυνομία, η οποία προχώρησε σε μία προσαγωγή.
Ενταση επικράτησε και έξω από τη Βουλή όπου αγρότες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια με μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Οι αγρότες κατηγόρησαν τους διαδηλωτές ότι είχαν πάει στην πορεία για να διαλύσουν τη διαδήλωση και  αμέσως τα αίματα άναψαν, ευτυχώς όμως οι πιο ψύχραιμοι βοήθησαν να ηρεμήσει το κλίμα.
Έπειτα από τα επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος -τα οποία και οδήγησαν στη διάλυση της μεγάλης πορείας κατά του ασφαλιστικού- η ένταση μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα στα Εξάρχεια.
Νεαροί έχουν συγκεντρωθεί στα Εξάρχεια όπου καίνε κάδους, ενώ νωρίτερα σημειώθηκε επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.
Αυτή την ώρα υπάρχουν επίσης οδοφράγματα στην οδό Στουρνάρη, ενώ ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην οδό Σολωμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: