Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ενας βοσκός σε μια πλαγιά της Πίνδου!

Οποιοι οδηγούν στην έκπτωση το Εθνος ας γνωρίζουν πως στη Μεσογείων υπάρχει ένα άλσος με πεύκα 
http://www.dimokratianews.gr/content/59559/enas-voskos-se-mia-plagia-tis-pindoy
Ποτέ το τουρκικό κράτος στη μακρά αγκαζέ συμπόρευσή του με το παρακράτος δεν έδωσε δεκάρα για την ανθρώπινη ζωή. Ο ισλαμοφασίστας, τρομοκράτης και δουλέμπορος Ερντογάν σκουπίζει τα ματωμένα πασούμια του πάνω στα μούτρα όλης της Ευρώπης. Φτύνει πάνω στο διεθνές δίκαιο, στην καλή γειτονία. Κάθε μέρα σκοτώνει, βασανίζει, φυλακίζει πολίτες του. Αγκαλιά με το ISIS, το ψυχοπαίδι του, διαπράττει γενοκτονία κατά των χριστιανών, σιιτών, αλαουιτών, Κούρδων στη Μέση Ανατολή. Στέλνει τρομοκράτες στην Ευρώπη, τα κονομάει από λαθρεμπόριο πετρελαίου των αποκεφαλιστών, από το δουλεμπόριο των προσφύγων που ο ίδιος δημιουργεί.

Δείτε στον χάρτη το Καστελόριζο. Τώρα που γράφω έχει 200 κατοίκους και 1.000 μουσουλμάνους πρόσφυγες και λαθραίους. Αν ήσασταν πρόσφυγας ή λαθρομετανάστης που θέλει να πάει Ευρώπη, το τελευταίο μέρος που θα διαλέγατε να πάτε είναι αυτός ο όμορφος βράχος στην κάτω ανατολική γωνιά της Μεσογείου. Πολύ απλά ο δουλέμπορος, ο νόμιμος δικτάτορας της Τουρκίας, είπε: «Στείλτε 1.000 στο Καστελόριζο».

Γιατί; Διότι χωρίς το Καστελόριζο δεν υπάρχει ελληνική ΑΟΖ που να εφάπτεται με αυτήν του Ισραήλ, της Κύπρου και της Αιγύπτου. Στον αέρα η τετραμερής οικονομική, πολιτική και στρατιωτική συνεργασία.

Η Τουρκία δεν μας ρίχνει ούτε μια σφαίρα ντουφεκιού, μας «ρίχνει» όμως σαν πολυβόλο μουσουλμάνους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες. Τα βόρεια σύνορα έχουν de facto κλείσει κι έρχεται και το de jure. Θα κολλήσουν εδώ στρατιές ολόκληρες. Κι όταν τους τελειώσουν τα χρήματα, χώρια τους βαλτούς που ήρθαν με αυτή την αποστολή, θ' αρχίσουν τα ντράβαλα. Μπορεί τότε ο δουλέμπορος να επικαλεστεί τα δεινά των μουσουλμάνων αδελφών του για άλλη μια «ειρηνευτική επιχείρηση», έναν μικρό, τόσο δα Αττίλα ΙΙΙ. Δεν πιστεύω να αισθάνεστε ανασφάλεια με τον ακομβίωτο στρατάρχη ή τον χαρωπό μαιευτήρα που ήθελε να γκρεμίσει και τον φράχτη στον Εβρο; Ηδη μάθανε να λένε, σαν την Καλουτά, στους νατοϊκούς ναυταίους το «Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα».

Ποιοι είναι οι στόχοι του βαθέος τουρκικού κράτους; Μέσω του μεταναστευτικού/προσφυγικού «όπλου», η άλωση της Ευρώπης, η διάλυση του ελληνικού συστήματος εθνικής ασφάλειας, η διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, η καταπόνηση του προσωπικού, η αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης, με συνεχώς διαθέσιμη πρώτη ύλη για προβοκάτσιες. Ακύρωση της ελληνικής ΑΟΖ, σπάσιμο του ενιαίου χώρου από εδώ έως το Ισραήλ και την Αλεξάνδρεια με τουρκική σφήνα, που θα είναι εφικτή με εκτουρκισμένο το Καστελόριζο ή με «ιδιαίτερο» καθεστώς του, συνεκμετάλλευση του Αιγαίου από τον 25ο μεσημβρινό κι ανατολικότερα, με το καλό ή με το άγριο, και το ΝΑΤΟ να κάνει τον μιλημένο επιδιαιτητή.

Η αποτροπή της τουρκικής δολιότητας απαιτεί κλείσιμο των ανατολικών συνόρων μας, κάθε διαθέσιμο μέσο των Ε.Δ. και των Σ.Α., κράτηση σε ξερονήσια ως την απέλαση όλων των μη προσφύγων, ακόμη και φυσική εξόντωση των Τούρκων διακινητών κι εκμεταλλευτών των προσφύγων, καταγγελία της Τουρκίας παντού, μαύρη βίβλο της δράσης της κι απαίτηση κυρώσεων σε βάρος της.

Ακόμη κι αν όλοι μας τρελαθούμε και θέλουμε να γκρεμίσουμε τα τείχη της χώρας, να ακυρώσουμε τα αποτελέσματα της Ελληνικής Επανάστασης, και διαφωνεί μόνο ένας βοσκός σε μια πλαγιά της Πίνδου, η εθνική αλλά και τυπική νομιμότητα είναι με αυτόν. Και όποιοι οδηγούν το Εθνος στην έκπτωση, είτε ενεργώντας είτε αδρανώντας, ας γνωρίζουν πως ανάμεσα στις πολυκατοικίες, ανεβαίνοντας τη Μεσογείων δεξιά, υπάρχει ακόμη ένα άλσος με πεύκα κραταιά. Τα έξι λίγο πιο ψηλά από τα άλλα...
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: