Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΝΟΜΠΕΛ ΑΑ

http://www.dimokratianews.gr/content/59496/nompel-aa
Θαυμάστε τα αποτελέσματα της ανθρωπιστικής πολιτικής των ανοικτών συνόρων που εφήρμοσαν οι της (τ)συριζαίϊκης αριστεράς του τσιπραλέξι, της τασίας και του μουζάλα και σίας:
1. Αποδέχτηκαν ότι η θάλασσά μας δεν έχει σύνορα, άρα δεν μας ανήκει. Στην ουσία επανεξέπεμψαν το παλαιότερο σύνθημα των ομοίων τους: «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια» (και όχι πάντως στους «Έλληνες» χάνους).
2. Με το σκεπτικό ότι όλοι οι παράνομοι αλλόφυλοι που εισβάλλουν στην Ελλάδα πρέπει να τυγχάνουν περιποιήσεων και φιλοξενίας και να μην εγκλείονται στην αμυγδαλέζα, άνοιξαν τους ασκούς του μεταναστευτικού αιόλου προς τέρψιν όλων των τουρκο-ελληνικών καθαρμάτων της παράνομης διακίνησης ανθρώπων.

3. Έπνιξαν μέχρι τώρα τουλάχιστον πεντακόσιους (500), απείρως περισσότερους από όσους (διακινητές και όχι μετανάστες) θα χρειάζονταν να εξολοθρεύσει το Λιμενικό για να ανακόψει πλήρως το τσουνάμι της λαθραίας εισβολής στη χώρα μας.
4. Ανέδειξαν την Τουρκία ως φιλάνθρωπη χώρα, τουλάχιστον όσο και η Ελλάδα της Τασίας, δεδομένου ότι της έδωσαν το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το ίδιο σκεπτικό του συριζαίϊκου ανθρωπισμού: «οι άνθρωποι θέλουν να φύγουν από την Τουρκία για ένα καλύτερο μέλλον, κι εμείς ως φιλάνθρωποι και τους το επιτρέπουμε και τους βοηθάμε», καθιστώντας παράλληλα προσχηματικό και απάνθρωπο το επιχείρημα της Ελλάδας ότι η Τουρκία φταίει (« Τί θέλετε δηλαδή εσείς οι Έλληνες από εμάς τους Τούρκους, να τους έχουμε έγκλειστους σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως την στιγμή που εσείς τα καταργείτε και τους αφήνετε να περιφέρονται ελεύθεροι στη χώρα σας; Ή μήπως θέλετε να τους πυροβολούμε εμείς για να προστατεύσουμε τον δικό σας τουρισμό στα νησιά σας, και συγχρόνως να μας κατηγορείτε για βάρβαρη και απάνθρωπη συμπεριφορά;)
5. Κουβάλησαν το ΝΑΤΟ στις θάλασσές μας, αποδεχόμενοι να μην συμπεριληφθούν στις επιχειρήσεις τα Δωδεκάνησα και φυσικά και το Καστελόριζο, δημιουργώντας διεθνές προηγούμενο αμφισβήτησης της ελληνικότητάς τους.
6. Καθιέρωσαν πλέον την Σκοπιανία ως «Μακεδονία», καθότι λόγω της ευρύτατης διεθνούς δημοσιότητας που πήρε το θέμα του κλεισίματος των συνόρων με τους Σλαβανάκατους γείτονές μας, η χώρα τους αποκαλείται πλέον στα τηλεοπτικά δίκτυα όλου του κόσμου, αλλά και στα διεθνή φόρα, urbi et orbi όπως θα έλεγαν και οι Λατίνοι, ως «Μακεδονία». Ακόμα και οι οδεύοντες αλλόφυλοι πεζή προς Ειδομένη ερωτώμενοι από τα ξεφτέρια μας τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ρεπόρτερ, δηλώνουν στις τηλεοπτικές κάμερες ότι επιθυμούν να περάσουν στην «Μακεντόνια».
7. Έφαγαν το ξύλο της αρκούδας, και μαζί τους όλοι οι Έλληνες, από την Γερμανία, η οποία τιμώρησε διπλά τους τσίπρες και τους καμμένους που θέλησαν να επιβάλουν το μεταναστευτικό λεφούσι που οι ίδιοι προκάλεσαν στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως στη Γερμανία. Με ένα διπλωματικό ελιγμό περιβεβλημένο με ανθρωπιστικό προσωπείο η Μέρκελ είπε «βεβαίως, βεβαίως, καλοδεχούμεοι οι πρόσφυγες» και συγχρόνως έβαλε τον κολαούζο της, την Αυστρία, και τους συν αυτή, να κλείσουν τα σύνορά τους, με αποτέλεσμα να μας μείνουν στην αγκαλιά της τασίας, της θεανώς, του μουζάλα και σίας και όλων των άμυαλων χωρίς σύνορα, νησιωτών, βλαχοδημάρχων και άλλων μπουταραίων, χιλιάδες σήμερα, εκατομμύρια αύριο αλλόφυλοι, πεινασμένοι, εξουθενωμένοι, αρνούμενοι να μπουν σε κέντρα φύλαξης. Η έκρηξη φοβούμαι ότι δεν θα αργήσει, χωρίς κανείς να μπορεί να προβλέψει την κατάληξή της.
Το μόνο παρήγορο είναι ότι εν τω μεταξύ μπορεί να έχει απονεμηθεί σε όλους αυτούς τους τσυριζαίους και τις τσιρυζαίες (γριές, νιές και αδελφές) που συνέβαλαν στην εκτρωματική παραμόρφωση της πάλαι ποτέ πατρίδας μας το ΝΟΜΠΕΛ κατηγορίας Άλφα-Άλφα (Ανθρωπιστικού Αυνανισμού)!!! Το αξίζουν για την χριστιανική τους μακαριότητα. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι. Έκτατοι είναι. Φτύστε τους να μη τους βασκάνουμε…
Χρίστος Γούδης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: