Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Γεωργιάδης: Με τις τηλεοπτικές άδειες η κυβέρνηση αποχαιρέτησε το Δυτικό κόσμο

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν πιστεύουν στη δημοκρατία, καθώς το Σύνταγμα έχει δώσει τη δικαιοδοσία για τα ΜΜΕ σε ανεξάρτητη Αρχή, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.


Όταν το κράτος νομίζει ότι μπορεί να αποφασίσει τι χωρά και τι δεν χωρά στην αγορά, τότε έχεις αποχαιρετίσει τον Δυτικό κόσμο, σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ότι όπως η κυβέρνηση αποφασίζει πόσα ιδιωτικά κανάλια χωρούν στην αγορά, μπορεί να κάνει το ίδιο και με τα σούπερ-μάρκετ, ακόμα και τα περίπτερα...


Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν πιστεύουν στη δημοκρατία, καθώς το Σύνταγμα έχει δώσει τη δικαιοδοσία για τα ΜΜΕ σε ανεξάρτητη Αρχή, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο. Σημείωσε ότι η επιβολή του αριθμού των αδειών πανελλαδικής εμβέλειας είναι ζήτημα δημοκρατίας, και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μειώνει τον πλουραλισμό θέλοντας να εκβιάσει τα μέσα ενημέρωσης.

Είπε μάλιστα ότι εφόσον ο Αλέξη Τσίπρας θεωρεί ότι τα κανάλια είναι παράνομα, να αποσύρει τους βουλευτές του από την καθημερινή τους παρουσία σε αυτά, και προσέθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση του είναι δημιούργημα των τηλεοπτικών εκπομπών.

«Ο Βαρουφάκης, ο Λαπαβίτσας, οι θεωρίες Καμμένου είχαν υπερπροβολή στα κανάλια [...] Άνθρωποι που σε κάθε άλλη σοβαρή χώρα θα ήταν σε τσίρκο, τώρα ειναι στο υπουργικό συμβούλιο», είπε δηκτικά ο κ Γεωργιάδης.

«Το θέμα δεν είναι πώς θα χάσει κάποιος τη δουλεία του αλλά πώς θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για αυτούς που δεν έχουν», τόνισε στο σταθμό μας ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, εκτίμησε ότι ήταν ομιλία εκλογών. Σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας άνοιξε δύο μέτωπα, ένα με τους δανειστές, που θα απορρίψουν αυτό που είπε ότι τα χρήματα για το ασφαλιστικό θα βρεθούν μόνο από την αύξηση των εργοδοτικών εισφορών, και δεύτερο με τα κανάλια με το θέμα των αδειών.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη ο πρωθυπουργός ετοιμάζει σχέδιο εξόδου με μία ωραία ιστορία «με ρίχνει τρόικα εξωτερικού και η τρόικα εσωτερικού, με κυνηγάνε οι ξένοι, με κυνηγάνε και οι καναλάρχες».


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/306764/georgiadis-me-tis-tileoptikes-adeies-i-kuvernisi-apohairetise-to-dutiko-kosmo/#ixzz3zrfD4Twi
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: