Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Γεωργιάδης: Θέλουμε κλειστού τύπου κέντρα υποδοχής - Και λίγα είπα για τον Τσίπρα

«Ο κύριος Τσίπρας έκανε τα πάντα για να πάρει την εξουσία» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ «και αυτό αποδείχτηκε από τα κρυφά ραντεβού που είχε με τον κο Ψυχάρη».


Εμείς θέλουμε κλειστού τύπου κέντρα και όχι ανοικτού τύπου, γιατί αυτά λειτουργούν σαν μαγνήτης για μετανάστες από διάφορες χώρες δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Αν δεν ανακοπούν οι μεταναστευτικές ροές τα σύνορα θα κλείσουν είτε αυτό γίνει σήμερα είτε στις 7 Μαρτίου, όπως είπε. Ολόκληρη Γαλλία δεν δέχεται να πάρει πάνω από 30.000, πρόσθεσε.


Για το χθεσινό επεισόδιο στο συνέδριο στους Δελφούς, ο κ Γεωργιάδης είπε ότι δεν εξύβρισε σε προσωπικό επίπεδο τον κύριο Τσίπρα, αλλά ως Πρωθυπουργό, προσθέτοντας ότι μπορούσε να πει ακόμα περισσότερα. 

Δήλωσε ακόμη ότι όπως αποδείχτηκε από τα κρυφά του ραντεβού του με τον κύριο Ψυχάρη, ο κύριος Τσίπρας για να πάρει την εξουσία έκανε σχεδόν τα πάντα.

Ζήτησε επίσης να πει η κύρια Γεροβασιλη γιατί επέλεγε να κάνει κρυφά ραντεβού με τον κύριο Ψυχάρη αλλά και με ποιους άλλους είχε κάνει.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/308418/georgiadis-theloume-kleistou-tupou-kedra-upodohis-kai-liga-eipa-gia-ton-tsipra/#ixzz41Z8UMSpO
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: