Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016


Να εκχωρήσουμε και στον Εσκομπάρ την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών 
Η πάγια στρατηγική ασφάλειας της χώρας έγινε κουρνιαχτός στο λεπτό. Εκπτωση εθνικής κυριαρχίας, που φέρνει κινδύνους. Ο τσιλιαδόρος των Εξαρχειωτών περιθωριακών την αφιέρωσε στους τρεις νεκρούς ήρωές μας (!), που έχασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τα θαλάσσια σύνορα, τα οποία κατά τον πρόεδρο της Τασίας δεν υπάρχουν. Και, όχι, το κράτος του Φίλη, της Τασίας, του Πάνου δεν διέταξε εθνικό πένθος, τουλάχιστον έως τώρα που γράφω. Οι ψυχοπονιάρηδες διεθνιστές οσποδάροι του «κουαρτέτου» γιατί να βάλουν μεσίστιες τις σημαίες για Ελληνες αξιωματικούς;

Παράνοια. Ο Ερντογάν σφάζει ανθρώπους αγκαλιά με το ISIS και προκαλεί τα κύματα των προσφύγων. Οι πρόσφυγες, μαζί με στίφη μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από την Ασία και την Αφρική, μαζεύονται στην Τουρκία, όπου το κράτος-συμμορία του Ερντογάν τούς γδέρνει σαν αρνιά στο κουρμπάν μπαϊράμ. Χιλιάδες δολάρια το κεφάλι. Ηδη, άλλα 2.000.000 περιμένουν. Ο Ερντογάν απείλησε ευθέως τη Μέρκελ και ξεφτίλισε με αλαζονεία γκάνγκστερ τον Γιούνκερ, λέγοντας πως, άμα δεν του ακουμπάνε δισεκατομμύρια ετησίως, θα ξαμολήσει μέσω Ελλάδος τα θύματα της τρομοκρατίας και του δουλεμπορίου του.

Αντί η Ευρώπη, οι ΗΠΑ και η Ρωσία να κάνουν ίσωμα τη χώρα του και να γονατίσουν τον ισλαμοφασίστα δουλέμπορο και συνεργό των τρομοκρατών αποκεφαλιστών που πετάνε ανθρώπους από ταράτσες, έχουν σκλαβοπάζαρα, καταστρέφουν μνημεία, παιδεραστές και βιαστές... Αντί η Ελλάδα να καταγγείλει τον ένοχο, τρίβοντας στα μούτρα της Ε.Ε., του ΟΗΕ και μεγάλων δυνάμεων τα τεκμήρια των τουρκικών εγκλημάτων, έγινε το απίστευτο: Ανέλαβε -λέει- το ΝΑΤΟ, μαζί με εμάς και την Τουρκία, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Να εκχωρήσουμε και στο καρτέλ του Μεντεγίν, στους επιγόνους του Εσκομπάρ, την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, και σε Κοσοβάρους νταβατζήδες την καταπολέμηση του trafficking πορνών.
Το ΝΑΤΟ, όταν δεν αβαντάρει τα μεμέτια, στην καλύτερη περίπτωση νίπτει τας χείρας του. Γι' αυτό ποτέ δεν θέλαμε να του εκχωρήσουμε το γενικό κουμάντο, και μάλιστα σε κάτι τόσο σοβαρό και σε διαδικασίες όπου η Τουρκία θα ανακατεύεται. Ο Γαργαντούας πρωταθλητής του Stratego διαβεβαιώνει ότι οι Τούρκοι θα κάνουν τη δουλειά τους από κει, εμείς από δω, και κουμανταδόροι οι Γερμανοί.

Μα, οι Τούρκοι, μόλις τώρα, πάνω στο νωπό αίμα των παλικαριών μας, έβγαλαν νότα και αμφισβητούν την ελληνική κυριαρχία σε νησί στη μέση του Αιγαίου, στην Κίναρο!
Τι συμβαίνει στ' αλήθεια; Εν όψει εισβολής από Σαουδάραβες και άλλα καλόπαιδα στη Συρία και της κλιμάκωσης με τη Ρωσία, το ΝΑΤΟ θέλει να αναπτύξει δυνάμεις στο Αιγαίο και μπροστά στα Στενά. Αλλοθι, λοιπόν, το Μεταναστευτικό για το ΝΑΤΟ, ενώ Γερμανοί και ΗΠΑ ετοιμάζονται να δώσουν στα μεμέτια κάτι δικό μας σε Αιγαίο, Θράκη και κυρίως Κύπρο, ως λύτρα στον εκβιασμό του δουλεμπόρου Ερντογάν. Θα του δώσουν λεφτά και ελληνική κυριαρχία.

Από την άλλη, η κατσαπλιάδικη, κουτοπόνηρη τακτική του Τσίπρα να εκβιάσει την Ευρώπη με το Μεταναστευτικό οδηγεί σε de facto κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων, που μετατέθηκαν πλέον στην ελληνοσκοπιανή μεθόριο. Μας μένουν αμανάτι πλήθη απρόσκλητων μουσαφιραίων και θα γίνει του hot spot το κάγκελο. Είμαστε ήδη η πίσω αυλή της Ευρώπης, οπότε, άμα αρχίσουν να φέρνουν και τίποτα παλιά ψυγεία, σκασμένα λάστιχα και μπαταρισμένους καναπέδες, μην παρεξηγηθείτε.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
*Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: