Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Πάγκαλος κατά Τσίπρα: Παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM o κ. Πάγκαλος ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου είπε χαρακτηριστικά: «Είναι γνωστό ότι ο Τσίπρας παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου και, επειδή είναι ηθοποιός, έχει ικανότητα να παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου, μιμούμενος τη φωνή του και τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε, λοιπόν τώρα αρχίζει να τον εορτάζει κιόλας, ας γίνει Ανδρέας Παπανδρέου, να δούμε...».


«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλο το κατακάθι του ΠΑΣΟΚ, όλα τα λαμόγια αν θέλετε, όλοι αυτοί που περιμένανε, όχι να κλέψουνε κατ’ ανάγκη, αλλά κάποια θεσούλα ή κάποιο βόλεμα για τους δικούς τους, είναι εκεί (στον ΣΥΡΙΖΑ), είναι στην εξουσία. Ξέρετε αυτό το είχε λύσει ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο ιστορικός Γεώργιος Παπανδρέου, όχι ο Γιώργος, αυτός είχε πει κάποτε, πήγε ένας και του λέει, ο τάδε, μόλις ηττηθήκαμε στις εκλογές, έφυγε και μας βρίζει, ( και του απάντησε, δεν πειράζει), είναι σταθερός οπαδός της εκάστοτε κυβερνήσεως» πρόσθεσε.

«Λοιπόν, αυτοί όλοι τώρα, γιατί να είναι καλύτεροι από τους βουλευτές του κ. Καμμένου οι οποίοι ανέχονται τη συμμαχία με τον κομμουνιστή κ. Κατρούγκαλο και όλα τα άλλα που υπάρχουν και εξευτελίζουν αυτήν τη στιγμή την πολιτική ζωή στη χώρα» κατέληξε στην κριτική του ο πρώην υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: