Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Αλβανός σκότωσε με κλειδί 43χρονο στη σειρά για ταξί

Η προτεραιότητα στην πιάτσα τής Κολοκοτρώνη ήταν η αφορμή για να «πιαστούν στα χέρια» οι δύο άνδρες
Στη δολοφονία ενός 43χρονου Ελληνα κατέληξε ο διαπληκτισμός που είχε με έναν 27χρονο Αλβανό για την προτεραιότητα στην πιάτσα των ταξί. Ολα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ο άτυχος άνδρας και η φίλη του, που διασκέδαζαν σε μπαρ κοντά στην πλατεία Κολοκοτρώνη, βγήκαν στην οδό Σταδίου για να πάρουν ταξί. Την ίδια ώρα κατευθύνθηκε στο σημείο και ο 27χρονος Αλβανός, ο οποίος διασκέδαζε με την παρέα του στο ίδιο μπαρ. Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να μπουν στο μοναδικό ταξί που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο, άρχισαν να διαπληκτίζονται για το ποιος είχε προτεραιότητα και κατέληξαν να «πιαστούν στα χέρια».


Τότε ο Αλβανός έβγαλε από την τσέπη του ένα αντικείμενο (κατά πάσα πιθανότητα τα κλειδιά του), το προσάρμοσε ανάμεσα στα δάχτυλά του και άρχισε να χτυπά με μανία τον 43χρονο στον λαιμό και τον θώρακα! Τα χτυπήματα ήταν τόσο σφοδρά, που ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του!
Στο νοσοκομείο
Ο δράστης τράπηκε αμέσως σε φυγή, ενώ η φίλη του θύματος μαζί με τον οδηγό επιβίβασαν τον βαριά τραυματισμένο 43χρονο στο ταξί για να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία πνοή του, λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας, πριν προλάβουν να φθάσουν στο Νοσοκομείο «Η Ελπίς».

Οπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία - νεκροτομή, ο θάνατος του 43χρονου προκλήθηκε από τραύμα (μια μικρή τρύπα) στην τραχηλική χώρα, η οποία προήλθε από μικρό αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα κλειδί. Επειτα από εκτεταμένες έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Αττικής, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας όπου συνέβη το αιματηρό περιστατικό, προσήχθη ένας 27χρονος Αλβανός, ο οποίος φέρεται ότι αναγνωρίστηκε (με επιφύλαξη όμως) από την κοπέλα του θύματος ως ο άνθρωπος που τραυμάτισε θανάσιμα τον 43χρονο. Ο νεαρός κρατείται και ανακρίνεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι πράγματι ο δολοφόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: