Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Νέος διορισμός ΣΥΡΙΖΑ: Εβαλαν στο γραφείο του Δρίτσα και την σύζυγο του σκηνοθέτη του Τσίπρα

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τους διορισμούς των συγγενών και των φίλων στους οποίους έχει προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την ανάληψη της εξουσίας και μετά, με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο να θέλουν και την σύζυγο του σκηνοθέτη του πρωθυπουργού να διορίζεται στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα.
Πρόκειται για την Αθηνά Μαράκη, σύζυγο του σκηνοθέτη της ΕΡΤ Μανώλη Παπανικήτα, ο οποίος από το 2012 και μετά, όταν κάλυψε το πολυήμερο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Λατινική Αμερική, έχει γίνει «σκιά» του πρωθυπουργού μια και έγινε ο άνθρωπος που επιμελείται την τηλεοπτική του εικόνα σε όλες τις ενφανίσεις του από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις μέχρι τις επισκέψεις εντός και εκτός της Ελλάδας.


Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά στην κ. Μαράκη, από τις 9 Δεκεμβρίου 2015 προσφέρει τις δημοσιογραφικές υπηρεσίες της με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων του υπουργείου Ναυτιλίας “για την κάλυψη των επειγουσών και επιτακτικών υπηρεσιακών αναγκών του γραφείου αυτού”, όπως αναφέρεται στη σχετική υπουργική απόφαση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Μαράκη ανήκει μαζί με τον σύντροφο της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγγου -που όπως αποκάλυψε το iefimerida χθες διορίστηκε ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Δρίτσα- στην 5άδα των συνεργατών του υπουργού για τους οποίους υπέγραψε στις 15 Ιανουαρίου 2016 απόφαση συγκρότησης συνεργείου υπερωριακής απασχόλησης με την ισχύ της να ορίζεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016.


Πηγή: ΠΑΣΟΚ: Τα 6 ψέματα Κατρούγκαλου για το Ασφαλιστικό | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/248966/pasok-ta-6-psemata-katroygkaloy-gia-asfalistiko#ixzz3z71uiDIv

Δεν υπάρχουν σχόλια: