Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη
Απειλές προς τον Αλέκο Φλαμπουράρη εξαπολύουν μέσω προκήρυξής τους αντιεξουσιαστές, οι οποίοι αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Στην προκήρυξη, η οποία δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιακού χώρου, ο συντάκτης, χωρίς να κατονομάζεται, αναφέρεται στην κατασκευαστική εταιρεία του κ. Φλαμπουράρη, ενώ αποκαλύπτει πως παρακολουθούσαν την οικεία του υπουργού και τους αστυνομικούς που το φυλούσαν.


«Δήλωσες πως δεν σκοπεύεις να φύγεις από τον Στρέφη. Ναι, μπορεί και να το κάνεις. Αλλά στη Βουλγαροκτόνου βάλε ΜΑΤ, βάλε ΕΚΑΜ, βάλε κάμερες, βάλε συρματοπλέγματα. Κάνε το ίδιο που κάνει η εξουσία σας: ετοιμάζει τους στρατούς της για να αντιμετωπίσει την οργή των καταπιεσμένων. Και αυτή η οργή θα σας πνίξει. Θα ξανάρθουμε...», σημειώνει σε ένα άλλο σημείο.
Αναλυτικά:
«Συριζαϊκή αγυρτία ή "οι υποσχέσεις δεσμευουν μόνο αυτούς που τις πιστεύουν"
Η υπόσχεση της "πρώτη φορά αριστερά", του "ηθικού πλεονεκτήματος", των "σκισμένων μηνημονίων", μετατράπηκε σε λιγότερους μήνες απ' ότι και ο πιο "παραδοσιακός" αναρχικός θα μπορούσε να προβλέψει, σε ένα νεοφιλελευθερο διαχειριστικό πάρτυ, όπου λαμόγια πασόκοι (και νυν νεόκοποι συριζαίοι) χέρι-χέρι με πάλαι ποτέ "ανανεωτές κομμουνιστές" του ΚΚΕ εσ. αναδεικνύονται σε επίχρυση συστημική εφεδρεία.
Το "ηθικό πλεονέκτημα" πάει περίπατο και σαν έτοιμοι από καιρό οι "καλοσυνάτοι συριζαίοι" ακονίζουν τα μαχαίρια τους (και τα κουτάλια τους) για κατάδυση στην κρατική μαρμίτα.
Και ένα μόνο όνομα, και μια μόνο περίπτωση, φέρει τόσους συμβολισμούς που βάζουν στην άκρη σελίδες αναλύσεων . Όταν ο Φλαμπουράρης συνελήφθη να κλέβει οπώρες , όταν όντας υπουργός έκλεινε δουλίτσες με το δημόσιο για την κατασκευαστική του εταιρία, πρώτη του σκέψη ήταν να βρει σανίδα σωτηρίας στους μπάτσους για να μοντάρει ένα υπερασπιστικό σενάριο που θα απαξίωνε ακόμα και ο τελευταίος φτωχοδιάβολος μικροπαραβατικός. Στήνει ένα προ-χρονολογημένο μπακαλόχαρτο, επικυρωμένο από έναν μπατσάκο της ΓΑΔΑ, με το οποίο υποτίθεται ότι μεταβίβασε την εταιρία λίγο πριν γίνει υπουργός. Λες και κατασκευαστικές εταιρίες που τζιράρουν εκατομμύρια μεταβιβάζονται με ένα "γνήσιο υπογραφής" σ' ενα ΚΕΠ ή από έναν μπάτσο.
Ακόμα και ο Βουλγαράκης , με τη διαβόητη ρήση του περί νόμιμου και ηθικού, φαντάζει πιο ειλικρινής μες στον κυνισμό του.
Για να έρθουμε όμως στην ουσία, δικό μας ζήτημα δεν είναι αν οι σημερινοί διαχειριστές της εξουσίας είναι περισσότερο ή λιγότερο "ηθικοί". Είναι ότι συνεχίζουν να ρίχνουν (πιστοί υπηρέτες των αφεντικών τους, του εθνικού και διεθνικού κεφαλαίου) σε όλο και βαθύτερη φτώχεια και εκμετάλλευση την τάξη μας: τους καταπιεσμένους, τους εκμεταλλευόμενους, ή με μια μονάχα λέξη: τους προλετάριους. Και σε αυτό ο Φλαμπουράρης παίζει πρωτεύοντα ρόλο ως πρώτος τη τάξει υπουργός και master mind πίσω από τον Τσίπρα.
Εμείς το στρατόπεδο μας το έχουμε διαλέξει και είναι αυτό το εκμεταλλευομένων. Το ίδιο (από την ανάποδη) και οι συριζαίοι αγύρτες. Και κομμάτι της αγυρτείας τους είναι η προσπάθεια να συντηρούν συμβολισμούς του ακυρωμένου παρελθόντος τους. Όμως Φλαμπουράρη, η μποέμ ζωή στα στενάκια του Στρέφη, εκτός από παρελθόν είναι πλέον και επικίνδυνη. Πόσο λίγοι αποδείχτηκαν οι μπάτσοι της φρουράς σου που απασχολημένοι με τα smartphones τους είδαν το υπηρεσιακό τους Citroen να γίνεται κάτι που τους θύμιζε το αφεντικό τους: ΦΛΑΜΠΕ (ράρης).
Δήλωσες πως δεν σκοπεύεις να φύγεις από τον Στρέφη. Ναι, μπορεί και να το κάνεις. Αλλά στη Βουλγαροκτόνου βάλε ΜΑΤ, βάλε ΕΚΑΜ, βάλε κάμερες, βάλε συρματοπλέγματα. Κάνε το ίδιο που κάνει η εξουσία σας: ετοιμάζει τους στρατούς της για να αντιμετωπίσει την οργή των καταπιεσμένων.
Και αυτή η οργή θα σας πνίξει
θα ξανάρθουμε...».


Πηγή: Αντιεξουσιαστές ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/248821/antiexoysiastes-anelavan-tin-eythyni-gia-tin-epithesi-sto-spiti-toy-flampoyrari#ixzz3z3M48VWH

Δεν υπάρχουν σχόλια: