Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Λοβέρδος: Είστε Ψευδοαριστερά – Αριστερά Μαδούρο – Τροπολογία ώρας μπουζουκιών

«Για την πλειοψηφία ήρθε η ώρα της αλήθειας»


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος κάνοντας λόγο ψευδοαριστερά – Αριστερά Μαδούρο. 

«Το ν/σ επαληθεύει τον χαρακτηρισμό ψευδοαριστεράς - αριστεράς Μαδούρο» ανέφερε χαρακτηριστικά 

«Με τροπολογία ώρας μπουζουκίων παίρνετε με το αφορολόγητο άλλα 200 εκατ. ευρώ» κατήγγειλε δε. 




«Για την πλειοψηφία ήρθε η ώρα της αλήθειας - η ώρα που δεν σας χωράει δηλαδή - και δεν χωράει κανέναν από τους τρεις εαυτούς σας - ούτε τον δημαγωγό και ψεύτη προ εκλογών Ιανουαρίου, ούτε τον μετέπειτα εαυτό με τις δημαγωγίες και τα καραγκιοζιλίκια Βαρουφάκη και τους τυχοδιωκτισμούς -και σας εκδικήθηκαν με το τρίτο μνημόνιο - ούτε και τον μετά τις εκλογές Σεπτεμβρίου ψευδομεταρρυθμιστή εαυτό σας που βαφτίζει ‘‘μεταρρύθμιση’’ τα δισεκατομμύρια που παίρνετε από τους πολίτες με το νομοσχέδιό σας» τόνισε μάλιστα ο βουλευτής. 

«Θα φέρετε και νέα μέτρα
… Την ‘‘κάβα’’ θέλετε να την πάτε για μετά για να μην είστε εσείς κυβέρνηση» κατήγγειλε δε ο Ανδρέας Λοβέρδος. 

«Σανό κανένας πολίτης δεν τρώει γιατί το τροφοδοτείτε εσείς οι ειδήμονες του περιττού και τα μαγνητόφωνα της δημαγωγίας και των ψεμάτων (…) είστε ξένο σώμα για το ελληνικό πολιτικό σύστημα σκάβετε τον πολιτικό σας λάκκο σας αξίζει η περιφρόνηση του ελληνικού λαού» πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/314095/loverdos-eiste-pseudoaristera-aristera-madouro-tropologia-oras-bouzoukion/#ixzz47ze4btE6
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: