Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ελληνες ακροαριστεροί σταλινοφασίστες - "αντιεξουσιαστές" επιτέθηκαν σε γερμανούς στο Μοναστηράκι


Επίθεση σε 12 Γερμανούς στην Αθήνα, πραγματοποίησε ομάδα περίπου 25 ατόμων, που εισέβαλε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης σε εστιατόριο, στην οδό Μητροπόλεως 69 στο Μοναστηράκι.
Οι δράστες ξυλοκόπησαν άγρια τους Γερμανούς, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν πέντε από αυτούς, οι οποίοι διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εισβολείς, αφού μπήκαν στο εστιατόριο, ρώτησαν τους Γερμανούς που έτρωγαν εκείνη την ώρα τι είναι, τους αποκάλεσαν φασίστες και τους επιτέθηκαν.
Λίγο αργότερα, έγινε ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία των ατόμων που φέρονται ότι εμπλέκονται στην επίθεση, τα οποία αυτοαποκαλούνται αντιφασίστες και αναφέρουν οτι οι παθόντες είναι γερμανοί ακροδεξιοί, οι οποίοι «είχαν έρθει καλεσμένοι για την "πατριωτική φιέστα" των νεοναζί της χρυσής αυγής».
Σημειώνεται οτι το Σάββατο έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων. Από την Αστυνομία διενεργείται προανάκριση και γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: