Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016


23/1/16

Με φωτογραφικές διατάξεις "καθαρίζουν" τα δικά τους παιδιά και τα διορίζουν


Γράφει ο INSIDER
Όσοι γνωρίζουν εκ των έσω τί ακριβώς συζητά ο κ. Τσίπρας με το επιτελείο του, εντυπωσιάζονται από ένα και μόνο πράγμα: Την πίεσή του προς αυτούς, να βρουν τρόπους για να ικανοποιήσουν τις προσλήψεις κομματικών παρατρεχάμενων, συγγενών και φίλων!
Οποιοσδήποτε θα περίμενε, η κυβέρνηση αυτή να ήταν αγχωμένη με το ασφαλιστικό, ή το αγροτικό, ή με την γενικότερη πορεία της οικονομίας. Κάθε άλλο. Αυτό που τους απασχολεί είναι πώς θα βρουν τρόπο, για να διορίσουν τα δικά τους παιδιά, μιας “και η πίεση από το κόμμα είναι πολύ μεγάλη” όπως παραδέχονται στις εμπιστευτικές εκμυστηρεύσεις τους.
Ποιο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς και πράσινα άλογα; Δεν τους νοιάζει. Αυτό που τους απασχολεί είναι να ικανοποιήσουν τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει.
Τελευταίος διορισμός (που έγινε γνωστός) είναι εκείνος του Γιάννη Μυλόπουλου, πολιτικού φίλου του κ. Τσίπρα, στην εταιρία “Αττικό Μετρό”.
Προηγουμένως, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ανεπιτυχώς επιχειρήσει να τον επιβάλλει στην διοίκηση της ΕΡΤ 3, όπου η τότε “αντικειμενική” οπτική του για τα πολιτικά πράγματα, τον οδήγησε στην (ατιμωτική) έξοδό του.

Για τη συνέχεια Liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια: