Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Θεοδωράκης: Θλιβερό χαρτομάνι οι αφίσες του Τσίπρα

«Αποτύχαμε σε όλα αλλά θα κάνουμε μια φιέστα. Να αγκαλιαστούμε μεταξύ μας, να νιώσουμε σημαντικοί γιατί στους δρόμους όλοι μας φωνάζουν πως τους προδώσαμε»


«Θλιβερό χαρτομάνι» χαρακτηρίζει μέσω Facebook τις αφίσες του Αλέξη Τσίπρα ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή το κάλεσμα του πρωθυπουργού στην αυριανή (Kυριακή) εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος στο Ταε Κβον Ντο.

«Οι θλιβερές
 αφίσες του κ. Τσίπρα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας κάνουν την επέτειο διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ- AΝΕΛ ακόμη πιο θλιβερή» σχολιάζει.


«Αποτύχαμε σε όλα αλλά θα κάνουμε μια φιέστα. Να αγκαλιαστούμε μεταξύ μας, να νιώσουμε σημαντικοί γιατί στους δρόμους όλοι μας φωνάζουν πως τους προδώσαμε» δηλώνει σκωπτικά ο κ. Θεοδωράκης.

«Δεν ξέρω αν στο Ταε Κβον Ντο ο κ. Τσίπρας θα βρει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη για τα μεγάλα ψέματά του. Δεν ξέρω αν στην εξέδρα θα ανέβει ξανά ο Καμμένος να σφιχταγκαλιαστούν. Δεν ξέρω αν θα φωνάξουν πάλι ότι το 2016 θα καταπλήξουν τον κόσμο (και η βλακεία εκτός από την επιτυχία προκαλεί πολλές φορές κατάπληξη). Δεν ξέρω αν θα κάνουν διαγωνισμό για το μεγαλύτερο λάθος τους – ‘λιάζονται και εξαφανίζονται’ ή ‘τι έγινε και αν κλείσουν οι τράπεζες’; Δεν ξέρω καν ποιοι θα εμφανιστούν στο στάδιο (πάντως και μόνο οι 1901 μετακλητοί που διόρισαν να πάνε, οι εξέδρες θα γεμίσουν). Δεν ξέρω αν θα τον προλογίσει ο ‘τζούνιορ Τσίπρας’ της νεολαίας με ένα νέο ραπ που θα συνδέει το ΕΑΜ με τους φραπέδες και τα δημόσια ταμεία. Δεν ξέρω αν θα λείπει από την επέτειο ο Νικολόπουλος που το ‘15 μετά από κάθε ψηφοφορία στη Βουλή φιλιόταν ζεστά με τον Παππά και τον Σκουρλέτη. Δεν ξέρω… Δεν ξέρω αν έχουν τσίπα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σταύρος Θεοδώρακης. 

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι φέτος ένα χρόνο από τότε που ‘η ελπίδα έρχεται’ όλα μοιάζουν θλιβερά. Ακόμη και το θράσος τους» προσθέτει ο επικεφαλής του Ποταμιού. 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/305067/theodoraki-thlivero-hartomani-oi-afises-tou-tsipra/#ixzz3y63At6Rp
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια: