Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Αποστόλου για AGROTICA: Προβοκατόρικες δυνάμεις της δεξιάς και της ακροδεξιάς υποκινούν τη σύγκρουση

Οι αγρότες είναι άνθρωποι της δουλειάς και της προκοπής. Όχι της τυφλής και αδιέξοδης σύγκρουσης - Μετά την άρνηση στην πρόσκληση για διάλογο που απηύθυνε η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, έχουμε τώρα, δυστυχώς, μια κλιμάκωση της έντασης, σημειώνει ο υπουργός - Πρέπει όλοι, κόμματα, θεσμικοί φορείς και κοινωνικοί εταίροι, να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές, τονίζειΤα επεισόδια που ξέσπασαν στη Θεσσαλονίκη και "ανάγκασαν" σε ματαίωση των εγκαινίων της έκθεσης AGROTICA, διά του... "μπλόκου"  που έθεσαν οι αγρότες στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, σχολίασε ο ίδιος ο Βαγγέλης Αποστόλου. Κάνοντας λόγο για «προβοκατόρικες δυνάμεις της δεξιάς και της ακροδεξιάς», ο υπουργός εξέφρασε την πεποίθηση ότι «τα επεισόδια των τελευταίων ωρών, ο αποκλεισμός της Θεσσαλονίκης και η παρεμπόδιση των εγκαινίων της AGROTICA, μιας γιορτής για την πόλη και τον αγροτικό κόσμο» δεν εκφράζουν τη μεγάλη μάζα των αγροτών.

Καλεί εκ νέου σε διάλογο ενώ παράλληλα υπογραμμίζει ότι «πρέπει όλοι πλέον να πάρουν σαφή θέση απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές και να αναλάβουν τις ευθύνες τους: Τα κόμματα, οι θεσμικοί φορείς, οι κοινωνικοί εταίροι».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/305557/apostolou-gia-agrotica-provokatorikes-dunameis-tis-dexias-kai-tis-akrodexias-upokinoun-ti-sugrousi/#ixzz3yZzarcMb
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: