Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ακροαριστεροί σταλινοφασίστες.

........................................................................................

Εξάρχεια: Επίθεση στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων


Επίθεση στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων πραγματοποίησαν άγνωστοι λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της δικηγόρου, ομάδα αγνώστων εισέβαλαν στο δικηγορικό γραφείο στα Εξάρχεια και προκάλεσαν φθορές, και θραύση κρυστάλλων.


Οι δράστες στη συνέχεια διέφυγαν με τη δικηγόρο, να καταγγέλλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Τραμπούκοι έγιναν τώρα οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ!!!!

..........................................................................................................

Όλγα Γεροβασίλη: Άνανδρη η επίθεση στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του Αν. Πετρόπουλου

«Η κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιου Πετρόπουλου», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για την εισβολή κουκουλοφόρων στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Εργασίας.

«Τέτοια φαινόμενα χουλιγκανισμού, στην πράξη αντιτίθενται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να θωρακίσει τα ασφαλιστικά δικαιώματα και αποσκοπούν στην πρόκληση κλίματος αποσταθεροποίησης. 

Δεν πρόκειται να εμποδίσουν τον κοινωνικό διάλογο της κυβέρνησης με τους θεσμικούς φορείς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μόνο αποτροπιασμό προκαλούν στην κοινωνία και δεν θα γίνουν ανεκτά από την Πολιτεία», σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζουμε την τραμπούκικη επίθεση

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά την τραμπούκικη επίθεση στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αν. Πετρόπουλου», αναφέρει σε σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συμπληρώνει δε ότι «τέτοιου είδους ενέργειες δεν θα καταφέρουν να κάμψουν την προσπάθεια για τη θεμελίωση ενός νέου, κοινωνικά δίκαιου και βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος, που θα απαντά στην αγωνία των εργαζομένων και των συνταξιούχων για το μέλλον τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: