Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

19/1/16

Σκληρή επίθεση του Χάρη Πασβαντίδη στον Ραγκούση και κάλυψη στον Άδωνη Γεωργιάδη

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο Χάρης Πασβαντίδης στον πρώην πρωτοκλασάτο υπουργό του ΓΑΠ, Ραγκούση, κατηγορώντας τον για ανικανότητα, ενώ ταυτοχρόνως του επιρρίπτει βασικές ευθύνες για τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ.
Η ανάρτηση του Χάρη Πασβαντίδη στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικήςδικτύωσης, είχει ως εξής:
Ραγκούσης ο γελοιωδέστερος των γελοίων


Ο Ραγκούσης ,ο άνθρωπος που ενσάρκωσε τον πιο ακραίο Βοναπαρτισμό στην κυβέρνηση Παπανδρέου, γνήσιο τέκνο της πιο απεχθούς ευνοιοκρατίας , ένας εκ των βασικών υπεύθυνων της διάλυσης του ΠΑΣΟΚ , έφτιαξε το 2010 ένα νόμο για τις εκλογικές δαπάνες στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές .
Αναποτελεσματικός , διάτρητος ,γραμμένος στο πόδι ο νόμος Ραγκούση έγινε μόνο και μόνο για επικοινωνιακή χρήση από τον υπουργό.
Με βάση το νόμο του , σε σχεδόν 100 υποψηφίους Δήμαρχους και Περιφερειάρχες στην Αττική επιβλήθηκαν πρόστιμα . Πολλοί από αυτούς χωρίς καμία ευθύνη , όχι μόνο γιατί στο τέλος έπεσε το σύστημα υποδοχής των στοιχείων αλλά και για εντελώς τυπικούς λόγους που έτη φωτός απείχαν από το χτύπημα του μαύρου χρήματος .
Ο νομοθέτης αναγνώρισε το πρόβλημα. Έδωσε το δικαίωμα και τη δυνατότητα της ένστασης στους τιμωρηθέντες . Η επιτροπή ενστάσεων δεν συνεδρίασε ποτέ με ευθύνη του κράτους .Έτσι συνέβη το πρωτοφανές . Οι κατηγορούμενοι να τιμωρηθούν σε πρώτο βαθμό τελεσίδικα χωρίς να δικαστούν σε δεύτερο βαθμό , όπως ισχύει και για τους ειδεχθέστερους εγκληματίες . Τα ξέρω όλα αυτά γιατί τα έχω βιώσει προσωπικά.
Ο Ραγκούσης αντί να το βουλώσει , ως ο κύριος υπεύθυνος της ταλαιπωρίας τόσων ανθρώπων, νόμισε ότι βρήκε την ευκαιρία να εμφανιστεί στο προσκήνιο , πλήττοντας τον Άδωνη Γεωργιάδη , τώρα που έγινε αντιπρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία .
Αλήθεια, , για τόσους υποψηφίους Δημάρχους του ΠΑΣΟΚ, που τιμωρήθηκαν επίσης ,και που ο ίδιος έδωσε το χρίσμα το 2010, εποχή της παντοκρατορίας του ,γιατί δεν λέει τίποτα ο Ραγκούσης; Ήταν και αυτοί πρωταγωνιστές σκανδάλων μαύρου χρήματος ;
Άσε Ραγκούση ,γελοιωδέστερε των γελοίων .Ασε τις καταγγελίες και ζήτα επιτέλους ένα συγγνώμη , ως συγκαταστροφέας ενός τεράστιου Λαϊκού Κινήματος που σεκανε πρώτο τη τάξει Υπουργό και συ έγινες νεκροπομπός του, με τις απίθανες εμπνεύσεις σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: