Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Τα επιδόματα, παραμεθορίων περιοχών, επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, καθώς και η οικογενειακή παροχή, παραμένουν στο ίδιο ύψος και συνεχίζουν να καταβάλλονται με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, ενώ προβλέπεται ενίσχυση των θέσεων ευθύνης (κομματικός στρατός) με αύξηση των αντίστοιχων επιδομάτων, κατά μέσο όρο κατά 14% περίπου, ως εξής: Γενικός Διευθυντής από 900 ευρώ σε 1.000 ευρώ, Διευθυντής από 400 ευρώ σε 450 ευρώ, Υποδιευθυντής από 300 ευρώ σε 350 ευρώ και Τμηματάρχης από 250 ευρώ σε 300 ευρώ. Η αύξηση του επιδόματος θέσης ευθύνης καταβάλλεται στο ακέραιο με την εφαρμογή του νέου συστήματος.
Στο νέο σύστημα εντάσσεται το σύνολο των μετακλητών υπαλλήλων (κομματικός στρατός)που υπηρετούν στα γραφεία των μελών της κυβέρνησης, των υφυπουργών, των Γενικών Γραμματέων, των αιρετών των ΟΤΑ κ.λ.π., σε προωθημένο μισθολογικό κλιμάκιο για τη διάρκεια της θητείας τους στις θέσεις αυτές.
Πηγή: Το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο -Αναλυτικά παραδείγματα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/240728/neo-misthologio-sto-dimosio-analytika-paradeigmata#ixzz3wgbwFR5Z

Δεν υπάρχουν σχόλια: