Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Η οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» ανέλαβε την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στον ΣΕΒ

Εναντίον της πλουτοκρατίας και των Μνημονίων η επίθεση, αναφέρει ο συντάκτης της 32σελιδης γενικόλογης προκήρυξης, η οποία αναρτήθηκε σε ιστότοπο που απηχεί τις απόψεις του αντιεξουσιαστικού χώρου


Προκήρυξη με την οποία η οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» αναλαμβάνει την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στον ΣΕΒ, αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα indymedia.

Πρόκειται για την προκήρυξη 32 σελίδων, που είχε στείλει πριν από λίγες μέρες, παραλήφθηκε από την αστυνομία και δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της.

Στην προκήρυξη ο συντάκτης αναφέρει ότι η βομβιστική επίθεση ήταν μια «δικαιοπραξία» και «μια πράξη εκδίκησης προς την εγχώρια πλουτοκρατία που στο όνομα της προάσπισης των δικών της συμφερόντων, προωθεί και απαιτεί την εφαρμογή των μνημονίων».

Αναφέρει επίσης ότι το χτύπημα αφιερώνεται πρώτα απ’ όλα στην μνήμη των τεσσάρων εργατών που σκοτώθηκαν τον περασμένο Μάιο στην έκρηξη στα ΕΛΠΕ.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/303541/i-organosi-omada-laikon-agoniston-anelave-tin-euthuni-gia-tin-vomvistiki-epithesi-ston-sev/#ixzz3wYHq8si9

Δεν υπάρχουν σχόλια: