Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

«ΞΥΠΝΑΤΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ»!

Ο μόνος δρόμος για Ουάσινγκτον, Τελ Αβίβ, αν θέλουν να στηρίξουν την Τουρκία
Υπεύθυνη για το νεοτουρκικό τέρας που σχεδίασε και εκτέλεσε τη γενοκτονία των χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής είναι η Γερμανία, το Βερολίνο και οι Γερμανοί που συνεργάστηκαν μαζί τους και με την αιμοσταγή τριανδρία των Ενβέρ - Ταλαάτ - Τζεμάλ, στέλνοντας στα κρεματόρια της ιερής μικρασιατικής, θρακικής και ποντιακής γης εκατομμύρια ανθρώπων. Σε εκείνο το έγκλημα υπήρχε ένας παρατηρητής, ο εβραϊκός παράγοντας και οι λεγόμενοι Τουρκοεβραίοι, που εξ αντικειμένου ωφελήθηκαν από τη σφαγή των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων, αφού το κενό που άφησαν στην οικονομία οι γενοκτονηθέντες το κάλυψαν σε μεγάλο βαθμό εκείνοι.

Το μετεξελιγμένο τέρας των Νεοτούρκων στήριξαν για δικούς τους γεωπολιτικούς λόγους και συμφέροντα πρώτα οι Μπολσεβίκοι και μετά οι Αγγλοι, με το Λονδίνο να παίζει επιτελικό και καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα εθνοκάθαρση των Κούρδων και των Ελλήνων της Πόλης, της Ιμβρου και της Τενέδου.
Εως το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου οι ΗΠΑ και η Ουάσινγκτον κρατούσαν σαφείς αποστάσεις από τους γενοκτόνους κεμαλιστές και την Τουρκία, όσο τέλος πάντων επηρέαζε την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ ο ιδεαλισμός του Γούντροου Ουίλσον.

Οι ΗΠΑ έγιναν συνένοχοι στο συνεχιζόμενο έγκλημα εναντίον των λαών της Ανατολής και των γειτονικών χωρών μετά το πέρας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν παρέλαβαν τη σκυτάλη της παγκόσμιας ηγεμονίας από το Ηνωμένο Βασίλειο και τους Αγγλους. Αυτό το σοβινιστικό τέρας, το τουρκικό κεμαλικό κράτος, που συνέχιζε να κατακρεουργεί εθνικές και θρησκευτικές ομάδες σε ολόκληρο το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, με την ανοχή της Ουάσινγκτον, του ΝΑΤΟ και του εβραϊκού παράγοντα, ο οποίος έπαιζε καθοριστικό ρόλο στα εσωτερικά πράγματα της Τουρκίας μέσω των Εβραίων, των κρυπτοεβραίων και των σχέσεων με το κράτος του Ισραήλ και την Τουρκία, από τις αρχές του 21ου αιώνα άρχισε να μετατρέπεται σε ισλαμικό - ισλαμιστικό σφαγείο, το οποίο αποτέλεσε και τον βασικό υποστηρικτή αλλά και πρότυπο των τζιχαντιστών του Ι.Κ. και της Αλ Νούσρα - Αλ Κάιντα, που συνεχίζουν τις γενοκτονίες των χριστιανών και των Κούρδων Γεζίντι της Μεσοποταμίας, των πιο ιστορικών λαών και πραγματικών ιδιοκτητών της περιοχής.

Αυτό το σοβινιστικό και τζιχαντιστικό τέρας, αφού έχει εισβάλει και κρατά αιχμάλωτη την Κύπρο, κατέχοντας το 40% του εδάφους της, αφού έχει εξοπλίσει δεκάδες χιλιάδες Τουρκομάνους και τζιχαντιστές, οι οποίοι δρουν αποσταθεροποιητικά στο Ιράκ και στη Συρία, αφού το ίδιο έχει στείλει αυτοβούλως, παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου, 25 άρματα μάχης και 1.200 στρατιώτες στο έδαφος του Ιράκ, χωρίς την άδεια της Βαγδάτης, αφού έχει στείλει εκατομμύρια μουσουλμάνους και χιλιάδες τζιχαντιστές ως πρόσφυγες στην Ευρώπη, συνεχίζει το.. έργο του στις περιοχές του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν, όπου εκατοντάδες άρματα και πυροβόλα του τουρκικού στρατού και δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες έχουν περικυκλώσει πόλεις και κωμοπόλεις, σκοτώνοντας Κούρδους αγωνιστές της ελευθερίας.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, άναυδος ο Ελληνισμός και οι κυβερνήσεις σε Λευκωσία και Αθήνα παρατηρούν τη σπουδή της Ουάσινγκτον και του Ισραήλ, αφού... αδειάσουν Κύπρο και Ελλάδα, να αθωώσουν ξανά το ισλαμιστικό αιμοβόρο τέρας, στέλνοντας τον αγωγό φυσικού αερίου στην Τουρκία, με θύματα και πάλι την Κύπρο και το Αιγαίο.

Μπορεί να υπάρχουν σοβαροί γεωπολιτικοί και γεωοικονομικοί λόγοι που να επιβάλουν κάτι τέτοιο, μπορεί η Ουάσινγκτον και το Ισραήλ να θέλουν να στηρίξουν την Αγκυρα, εν όψει της αναβάθμισης του Ιράν και του σιιτικού παράγοντα στην περιοχή, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο ένα εγκληματικό, ισλαμιστικό και αιμοβόρο καθεστώς έχει στα χέρια του τα ηνία της εξουσίας.
Αν θέλουν να στηρίξουν την Τουρκία, υπάρχει μόνο ένας δρόμος: Να την υποχρεώσουν να αναγνωρίσει τη γενοκτονία των χριστιανών της Ανατολής, να αποχωρήσει από την Κύπρο, να πάψει να απειλεί την Ελλάδα, να αναγνωρίσει τα δικαιώματα των Κούρδων και των άλλων εθνικών και θρησκευτικών ομάδων, να γίνει ένα δημοκρατικό κράτος δικαίου και μετά να επενδύσουν πολιτικά και γεωπολιτικά σε αυτήν. Αν δεν το κάνουν, το φίδι που τρέφουν στον κόρφο τους κάποια στιγμή θα φάει και τους ίδιους.
Σάββας Καλεντερίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: