Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Η ξανθιά σκιά του Αλέξη Τσίπρα!

Η Μιμ. Κριτσανίδου από συντονίστρια της συνέντευξης Τύπου για το Ν. Ρωμανό βρέθηκε υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο Μαξίμου
Ενα νέο πρόσωπο προστέθηκε πριν από μερικές ημέρες στο δυναμικό του Μεγάρου Μαξίμου και, μάλιστα, σε ρόλο πολύ κοντά στον Αλέξη Τσίπρα. Η συγκεκριμένη πρόσληψη έγινε γνωστή παραμονή των Χριστουγέννων, όταν ο πρωθυπουργός άκουσε τα κάλαντα από μικρά παιδιά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κωστηλάτα».
Μια γυναίκα με ξανθό κοντό μαλλί στεκόταν συνεχώς δίπλα στον πρωθυπουργό, όπως και οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Νίκος Παππάς και Ολγα Γεροβασίλη, και πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν ρωτώντας ποια ήταν και με ποιον ρόλο βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου, κάτω από το δέντρο, παρακολουθώντας τους χορούς των παραδοσιακών συλλόγων που βρέθηκαν στο πρωθυπουργικό γραφείο. Μάλιστα, οι απορίες μεγάλωσαν όταν βοήθησε τον Αλέξη Τσίπρα να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά από το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο.


Τελικά το μυστήριο λύθηκε. Η γυναίκα αυτή είναι η Μιμίκα Κριτσανίδου, η οποία έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό καθήκοντα υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του πρωθυπουργού. Εκτοτε είναι η «σκιά» του Αλέξη Τσίπρα, τουλάχιστον όσον αφορά τις εκδηλώσεις, τις δραστηριότητες και τις επαφές του πρωθυπουργού εντός του Μεγάρου Μαξίμου.
Η κυρία Κριτσανίδου, η οποία είναι δημοσιογράφος στο επάγγελμα και είχε διατελέσει συντονίστρια του Δικτύου «Ασφάλεια και Ανθρώπινα Δικαιώματα» του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, έγινε γνωστή πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η απεργία πείνας του Νίκου Ρωμανού και άλλων συγκρατούμενών του, όταν οι γονείς του παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο «Εμπρός». Εκείνη τη συνέντευξη συντόνισε η ίδια και, όπως φάνηκε, αυτό της άνοιξε πόρτες.
Ετσι, εδώ και δύο μήνες, έχει αναλάβει, ιδιαίτερα δυναμικά, τη νέα θέση της ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στο Μέγαρο Μαξίμου. Λέγεται, μάλιστα, ότι έχει βρει τον τρόπο να επιβάλλεται στους εργαζομένους. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν από λίγες ημέρες έβαλε το προσωπικό να ξεστολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να το στολίσει ξανά, γιατί, κατά τη γνώμη της, δεν ήταν όμορφο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: