Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Έθνος και Πατρίδα.


Ρε Γιανναρα , εσυ που δικαιολογεις τον πατριωτισμο με την Γη , τους ταφους τα οικονομικα μεσα και τους χωρους λατρειας , ενω το ΕΘΝΟΣ ειναι λες για μισοτρελους και φασιστες...για πες μας ... ΠΩΣ ΕΠΕΖΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ? Επεζησε ... ΛΟΓΩ ΕΘΝΟΥΣ , γιατι το ΕΘΝΟΣ σε αντιθεση με την ΠΑΤΡΙΔΑ ζει και χωρις χωμα..χωρις γεωγραφικο διαμερισμα, χωρις συνορα και χωρις καν κρατικη οργανωση... εδω 2000 επεζησε το φτωχο πνευματικα και πολιτιστικα Ισραηλινο εθνος ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ...
Εθνος ειναι ο 'ιερος' δεσμος συνολου τινος ΑΝΘΡΩΠΩΝ (και χωρας αν υπαρχει) που τους ενωνει ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ , ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ , ΚΟΙΝΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ , ΚΟΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ , ΚΟΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ και φυσικα κοινη αναπαραγωγη (κυριως) μεταξυ των ατομων αυτης της ΙΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ, διοτι αν επελθει ανατροπη και μπασταρδεμα της κοινωνιας (δεν αναφερομαι βεβαια σε μια λογικη προσμιξη και αφομοίωση ξενων εθνικοτητων που δεν θα αλλαζουν την συσταση του εθνους, αρκει αυτη να γινεται σε ενα λογικο ποσοστο που μπορει φυσικα να αφομοιωθει) που αποτελει ενα εθνος τοτε επερχεται το τελος του..
Αυτη ειναι η διαφορα ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΥΣ διοτι το ΕΘΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ η ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΟΣ....ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ θα υπαρχει ως κρατος και ως 'πατριδα' (των ξενων) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ διοτι το εθνος των Ελληνων θα εχει καταστραφει ΚΑΙ ΑΦΟΜΟΙΩΘΕΙ ολοκληρωτικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: