Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΝΔ: Ο Τσίπρας υπέγραψε ιδιωτικοποίηση, ο Σπίρτζης ζητά να μην γίνονται

Πιτσιόρλας: «Στο ΤΑΙΠΕΔ υλοποιούμε τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ»


Ο Τσίπρας υπέγραψε ιδιωτικοποίηση, ο Σπίρτζης ζητά από το ΤΑΙΠΕΔ να μην γίνονται ιδιωτικοποιήσεις δηλώνει η ΝΔ για τη δήλωση του υπουργού Υποδομών κατά του ΤΑΙΠΕΔ. 

«Ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε και τελικά υπέγραψε την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, έστω και καθυστερημένα, συνεχίζοντας την πολιτική των Κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας. Την ίδια στιγμή, ο υπουργός κ. Σπίρτζης καλεί το ΤΑΙΠΕΔ να εγκαταλείψει τις επιλογές της Κυβέρνησης Σαμαρά για τις ιδιωτικοποιήσεις. Τι τους ενώνει; Το μοίρασμα της εξουσίας και η κοινή τους αυταπάτη ότι μπορούν να συνεχίσουν να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό» αναφέρει χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση. 


«Στο ΤΑΙΠΕΔ υλοποιούμε τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ (...) Να φύγουμε από την αύξηση της φορολογίας και να μπούμε σε άλλη συζήτηση, να υπάρξει ανάπτυξη, να αυξηθεί το ΑΕΠ, να μη μοιράζουμε τη μιζέρια μας» ήταν η έμμεση απάντηση του προέδρου του Ταμείου Στέργιου Πιτσιόρλα στις νέες επικρίσεις του Χρήστου Σπίρτζη.

Σημειώνεται ότι τις προοπτικές
 της συμφωνίας Αθήνας - COSCO εξήρε την Παρασκευή και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ενώ ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος σχολίασε σκωπτικά τις προηγούμενες θέσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά της ιδιωτικοποιήσεις.  

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/312034/nd-o-tsipras-upegrapse-idiotikopoiisi-o-spirtzis-zita-na-min-ginodai-idiotikopoiiseis/#ixzz45KO302OS
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: