Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ναι, οι Τούρκοι είναι εχθροί μας

http://www.dimokratianews.gr/content/61382/nai-oi-toyrkoi-einai-ehthroi-mas
Οποιος το λέει ομολογεί την αλήθεια κι όποιος το αρνείται είναι ή ηλίθιος ή ύποπτος 
Δεν γνωρίζω τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη. Αυτά όμως που είπε είναι η πεποίθηση της πλειοψηφίας για τους φονιάδες του Νίκου Σιαλμά και του Κώστα Ηλιάκη, για τους λεηλάτες, καταπατητές και βιαστές της Κύπρου, για το κράτος-συμμορία, τους συναυτουργούς του ISIS, το κράτος-παρακράτος των δουλεμπόρων, της καλλιέργειας της παπαρούνας, όχι αυτής που ξέρετε, και του χοντρικού εμπορίου ηρωίνης.

Ο φεουδάρχης γόνος έσπευσε να τον διαγράψει. Βλέπετε, στη μεταλλαγμένη ποταμίσια Ν.Δ. μπορείς να είσαι παιδεραστής. Δεν θα διαγραφείς. Απλά θα μπεις λίγο στην άκρη ώσπου να ξεμπερδέψεις από τους μολδαβικούς άθλους σου, αν ξεμπερδέψεις. Εκλεκτικές συμπάθειες. Οι σκληροί πατριώτες, οι οποίοι λένε με ευθύτητα αυτό που είναι λαϊκή πεποίθηση, δεν γίνονται ανεκτοί.

Λοιπόν, κάποιος να πει στον Κυριάκο και στ' άλλα καλομαθημένα παιδιά τη φοβερή αλήθεια: Οι Τούρκοι είναι εχθροί μας. Με τον ίδιο τρόπο που οι Γερμανοί ήταν εχθροί μας το 1941-'44. Οποιος θέλει να κάνει λεπτές διακρίσεις ηγεσίας και πλήθους ας τις κάνει. Κι ο Αδόλφος δήλωνε φιλέλλην. Πάντως αυτοί που βίαζαν ομαδικά γερόντισσες και κοριτσάκια τα οποία δεν είχαν καν μπει στην ήβη το 1974 ήταν απλά μεμέτια, «αδέλφια» μας, γείτονες, φορείς του βακίλου του τουρκισμού, του πατέρα του ναζισμού και του φασισμού.

Ας πει κάποιος στα κολεγιόπαιδα της Συγγρού ότι στην Κύπρο δεν εισέβαλαν Μαλτέζοι, ότι τα αεροπλάνα που καθημερινά παραβιάζουν τον εναέριο χώρο μας δεν ανήκουν στην πολεμική αεροπορία της Ζουαζιλάνδης.
Ας πει κάποιος στα ευαίσθητα αγόρια της ενοχικής «Δεξιάς», που πήραν το πάνω χέρι στη συρρικνωμένη παράταξη, ότι απέναντι από τα νησιά μας και στην κατεχόμενη ανατολική Θράκη ελλοχεύει ένας δόλιος εχθρός, γενοκτόνος, με πυρήνα του κατασκευασμένου εθνισμού του το πλιάτσικο, τον φόνο και την ανομία.
Ας τους πει κάποιος ότι ναι, αυτός ο εχθρός δεκαετίες τώρα έχει συχνά ξένες πλάτες, στην καρδιά της Δύσης, που για λόγους γεωπολιτικών συμφερόντων ή απλά εμπορικών συναλλαγών τουλάχιστον ανέχονται τη δράση αυτού του εχθρού της ανθρωπότητας. Διότι ο τουρκισμός, ως τεχνητό εθνικό κατασκεύασμα, ως ιδεολόγημα πρωτόγονου φασισμού, ως κράτος-συμμορία, είναι εχθρός της ανθρωπότητας.

Οχι, οι Τούρκοι δεν είναι φυλετικά κατώτεροι. Κανένας λαός δεν είναι, διότι τα πάντα είναι το εποικοδόμημα. Εμείς χτίζαμε, αυτοί γκρεμίζουν. Οι Τούρκοι στη συντριπτική πλειονότητά τους είναι εξισλαμισμένοι Ελληνες, πολλοί Ελληνες, Αρμένιοι, Σλάβοι και το πλήθος των λαών της Μικράς Ασίας. Κυριάκο, άσε κάτω τους «Ν.Υ.Τ.» και τον εσπρέσο και διάβασε Σπύρο Βρυώνη να ξεστραβωθείς, διάβασε πώς παρακμάζει ένα κράτος, όταν προδίδει τον λαό η ελίτ.
Οι Τούρκοι έχουν συλλογική ευθύνη για τη Γενοκτονία των χριστιανών της Μικράς Ασίας.

Η Γενοκτονία του λαού μας και των άλλων χριστιανών στη Μ. Ασία ήταν ένα Αουσβιτς εν ροή, με παλλαϊκή συμμετοχή των Τούρκων πολιτών. Εσφαζαν, βίαζαν και λήστευαν στα σταυροδρόμια και στις ερημιές, μέσα σε εκκλησίες, που ύστερα έκαιγαν, παιδιά, μεγάλους, αδιάκριτα.
Δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη. Ακόμη μας απειλούν, ενώ τελούν γενοκτονία στους τότε εταίρους τους, τους Κούρδους και σε όσους χριστιανούς απέμειναν στη Μέση Ανατολή. Οι Τούρκοι στη Συρία συνεχίζουν τη Γενοκτονία των χριστιανών, που σταμάτησε το 1922, συνεχίστηκε το 1974 στην Κύπρο και τώρα πάλι στη Συρία και στο Ιράκ. Και η πολιτική αυτή του ισλαμοφασιστικού σοβινισμού χαίρει μεγάλης αποδοχής στις μάζες. Γι' αυτό οι Τούρκοι είναι εχθροί μας κι όποιος το λέει ομολογεί την αλήθεια κι όποιος το αρνείται είναι ή ηλίθιος ή ύποπτος.
Φαήλος Μ Κρανιδιώτης
Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: