Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Κατατέθηκε εκ νέου το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας – Έκανε «φτερά» η διάταξη που απάλλασσε Σταθάκη

Κατατέθηκε πριν από λίγο εκ νέου το αιφνιδίως αποσυρθέν νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας "Ρυθμίσεις για την έρευνα κι άλλες διατάξεις".

ατατέθηκε πριν από λίγο εκ νέου το αιφνιδίως αποσυρθέν νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας "Ρυθμίσεις για την έρευνα κι άλλες διατάξεις". 

Από την πρώτη ανάγνωση του νομοσχεδίου, φαίνεται να έχει κάνει φτερά η επίμαχη διάταξη που απάλλασσε δια νόμου τον Υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, από την εμπλοκή του στην υπόθεση κακοδιαχείρισης κονδυλίων του Πανεπιστημίου Κρήτης. 


Στο νέο σχέδιο έχει αφαιρεθεί πλήρως η προηγούμενη παράγραφος 7 του άρθρου 30. Επισήμως από το Υπουργείο Παιδείας το επιχείρημα για την απόσυρση του νομοσχεδίου ήταν πως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής η λάθος μορφή του. Ωστόσο, πλήθος ερωτηματικών εγείρει η συμπερίληψη της επίμαχης ρύθμισης για τον Υπουργό Οικονομίας στο προηγούμενο σώμα του νομοσχεδίου και η ξαφνική απαλοιφή του από το παρών σχέδιο.



Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/312303/katatethike-ek-neou-to-nomoshedio-tou-upourgeiou-paideias-ekane-ftera-i-diataxi-pou-apallasse-stathaki-/#ixzz45dWnGVsm
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: