Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Δημαράς: Έχουμε χάσει την εθνική μας κυριαρχία, είμαστε εξαρτημένοι (upd)

«Πρέπει να πούμε όλη την αλήθεια στον λαό, να μην περιμένει γρήγορη άνοδο βιοτικού επιπέδου»


«Έχουμε χάσει την εθνική κυριαρχία μας, είμαστε εξαρτημένοι» επανέλαβε την Τρίτη μέσω του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Δημαράς, επιμένοντας στις δηλώσεις που είχε κάνει και χθες στον σταθμό μας. 

«Δεν μπορούμε
 να υποσχεθούμε αυξήσεις... Πρέπει να πούμε όλη την αλήθεια στον λαό, να μην περιμένει γρήγορη άνοδο βιοτικού επιπέδου» ομολόγησε δε, το στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων.

Παρ' όλα αυτά, ο βουλευτής διευκρίνισε ότι οι εκλογές δεν βοηθούν τον τόπο. «Δεν συμφωνώ με τους ‘‘53’’, αλλά μερικά από αυτά που λένε είναι αλήθεια» ανέφερε ακόμη, σχολιάζοντας τη δήλωση της εσωκομματικής κίνησης ότι «δεν είναι αυτοσκοπός η παρουσία στη διακυβέρνηση, καθώς είναι προτιμότερο να φεύγει κανείς μαχόμενος, παρά να κρατά την εξουσία συμβιβαζόμενος πέραν ενός σημείου.»
Αιχμές κατά της κίνησης των «53+» άφησε πάντως μέσω του ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.


Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος διευκρίνισε στον σταθμό μας πως «ένα δημοψήφισμα θα χρειαστεί στην περίπτωση μόνο που οι δανειστές θα προσπαθήσουν να ταπεινώσουν τον ελληνικό λαό» διευκρινίζοντας τις πρωινές δηλώσεις του ότι αν οι διαπραγματεύσεις βουλιάξουν, ίσως ένα δημοψήφισμα βοηθήσει.

Σε άλλες του δηλώσεις το πρωί ο κ Παπαδόπουλος είπε πως δεν θα ψηφίσει το πακέτο πρόσθετων μέτρων 3 δισ. ευρώ, λέγοντας πως «νέες υποχωρήσεις κάτω από εκβιασμούς δεν μπορούν να γίνουν».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/312889/vouleutis-suriza-ehoume-hasei-tin-kuriarhia-mas-eimaste-exartimenoi-/#ixzz46GzJ6k5R
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: