Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Για τις σπουδές του Αλέξη Τσίπρα, τις διαπραγματεύσεις αλλά και για τον ρόλο των αλληλέγγυων στην Ειδομένη μίλησε ο Θόδωρος Πάγκαλος.
Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα των σπουδών του Αλέξη Τσίπρα. Είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει οι πολιτικοί, όχι κατ’ ανάγκην, όλοι, ούτε κατ’ ανάγκην ο καθένας εξειδικευμένος στον τομέα του, να είναι και τεχνοκράτης, να ξέρουν κάτι. Κάτι επιτέλους, να έχουν κάνει καμία δουλειά. Να ξέρουν κάτι, να έχουν ένα επάγγελμα, να έχουν κάνει κάποιες σπουδές, να έχουν ένα μεταπτυχιακό. Δηλαδή σε μία κοινωνία όπου οι 25άρηδες, έχουν το 30%, μεταπτυχιακά, δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να μην έχει μεταπτυχιακό, αλλά να είναι εξειδικευμένος στις καταλήψεις», είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος αναφερόμενος στις σπουδές του Αλέξη Τσίπρα μιλώντας στον Βήμα FM.


Όσον αφορά στη διαπραγμάτευση δήλωσε: «Του κύριου Τσίπρα αυτή είναι η κλασική του πορεία, γιατί αφού τινάζει στον αέρα τα πάντα, δεν εφαρμόζει τίποτα από τα συμφωνηθέντα, μετά έρχεται και λέει, «πάλι με αναγκάζουν σε σκληρότερες ακόμα παραχωρήσεις». Μια του ψεύτη, δυο του ψεύτη, τρεις και την κακή του ώρα, λοιπόν, εδώ είναι κλασικό, «συναντάω», λέει «το τείχος της αδιαλλαξίας, των κακών αυτών ανθρώπων (Τρόικα), που δεν εννοούν να καταλάβουν, δεν είναι προοδευτικοί, δεν είναι σαν και μένα»...
Τέλος, ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε και στα όσα γίνονται στην Ειδομένη: «Όταν πήγαν οι δυστυχισμένοι αυτοί, άνθρωποι, μέσα στα Σκόπια, παρασυρμένοι από αυτούς τους αλληλέγγυους, τους απατεώνες και καθαρματικούς τύπους, οι οποίοι τους εκμεταλλεύονται, ή προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν, όταν μπήκαν μέσα, αφού τους έδειραν και τους έριξαν στα σκυλιά οι Σκοπιανοί και άλλα δείγματα του πολιτισμού τους, άνοιξαν το φράχτη παραπέρα και τους ξανάβαλαν στο Ελληνικό έδαφος, ενήργησαν δηλαδή μονομερώς, εις βάρος των Ελληνικών συνόρων και ούτε η Ελληνική Αστυνομία ούτε ο Ελληνικός στρατός ήταν εκεί για να τους αποτρέψουν».


Πηγή: Πάγκαλος: Στην Ελλάδα οι 25ρηδες έχουν μεταπτυχιακά, ο πρωθυπουργός ξέρει μόνο από καταλήψεις | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/261646/pagkalos-stin-ellada-oi-25rides-ehoyn-metaptyhiaka-o-prothypoyrgos-xerei-mono-apo#ixzz45imCW5FI

Δεν υπάρχουν σχόλια: