Κυριακή 17 Απριλίου 2016


Ο κομματικός στρατός του ΣYΡΙΖΑ με σκούπες


Του Θοδωρή Γιάνναρου, μοριακού βιολόγου, τ. Διοικητή Νοσοκομείου Ελπίς

Τέλος στην παρουσία των ιδιωτικών συνεργείων καθαριότητας στα δημόσια νοσοκομεία επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Υγείας. Με σχετική εγκύκλιο του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, η οποία αποτελεί συνέχεια του άρθρου 97 του νόμου 4368/2016, που αφορά στο παράλληλο πρόγραμμα της κυβέρνησης, δίνεται εντολή στις διοικήσεις των νοσοκομείων, να συνάπτουν ατομικές συμβάσεις μίσθωσης έργου με ιδιώτες που απασχολούνται ή απασχολούνταν στις υπηρεσίες καθαριότητας, φύλαξης και εστίασης, των νοσοκομείων. 


Ως εδώ, θα έλεγε κανείς, πως, έτσι απεφάσισε η κυβέρνηση… έτσι και έπραξε! Όλα καλά!!! Ένας, όμως, λίγο καχύποπτος πολίτης θα αναρωτιόταν, πως είναι εφικτό κάτι τέτοιο! Πως είναι δυνατόν να πετάξεις έξω εταιρείες με σύμβαση έργου, οι οποίες επί πολλά χρόνια δραστηριοποιούνται στην παροχή υπηρεσιών στον δημόσιο τομέα, και οι οποίες θα αναγκαστούν να απολύσουν περίπου 100.000 ανθρώπους, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ να μπορέσει να προσλάβει τα παιδιά με τις κοτσίδες και τις κυρίες με τα καρφάκια, και έτσι, να δημιουργήσει, τον εξαρτημένο από το δημόσιο, κομματικό του στρατό. 

Όμως, το να απολύσεις έμμεσα 100.000 ανθρώπους και να δημιουργήσεις, εν μέσω κρίσης, πρόβλημα επιβίωσης σε ακόμα 100.000 οικογένειες, είναι έγκλημα κατά του συνόλου των Ελλήνων πολιτών, αλλά από την άλλη, είναι παντελώς παράνομο, και από τους Ελληνικούς νόμους και από τις συμφωνίες με τους Θεσμούς, να προσλάβεις, παράτυπα και παράνομα 100.000 καθαρίστριες τραπεζοκόμες και σεκιούριτι! Όμως, το σχέδιο των Πολάκηδων και των Ξανθών, είναι απόλυτα ξεκάθαρο! Γνωρίζουν, πως έχουν προϊστορία και οπαδούς στις τάξεις των καθαριστριών, και γενικά του ποσοστού εκείνου του πληθυσμού, χωρίς τυπικά προσόντα, για άλλες θέσεις! Θα προτιμήσει, λοιπόν, να προσλάβει, παράνομα, τέτοιους εργαζόμενους, με μόνο σκεπτικό, τον εκλογικό τους πλήθος και από την άλλη, θα αφήσει τα νοσοκομεία, χωρίς γιατρούς, νοσηλευτικό και λοιπό εξειδικευμένο προσωπικό, επειδή, θα είναι, τεχνικά και οικονομικά, αδύνατον, πλέον, να τους προσλάβει…!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: