Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τo λάθος που δεν έπρεπε να συμβεί


Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα του 10ου συνεδρίου της Ν.Δ. ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει παντού, πολιτικά, δημοσκοπικά και ηθικά.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μαθαίνει από τα λάθη του γιατί είναι ο ίδιος το λάθος, το λάθος που δεν έπρεπε να συμβεί» ανέφερε και τον κατηγόρησε ότι αρνείται να δει τι γίνεται γύρω του. «Θέλει να του πούμε μπράβο για την ύφεση που ξανάφερε» πρόσθεσε.


Αναφερόμενος στην πορεία της διαπραγμάτευσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «πέρα από το αχρείαστο 3ομνημόνιο τώρα κάνουν και το κάβα μνημόνιο».«Παίζουν με τα σπίρτα σε αποθήκη με καύσιμα. Κάποιος πρέπει να τους πάρει τα σπίρτα από το χέρι και η μόνη παράταξη που μπορεί να το κάνει είναι η δική μας παράταξη» σημείωσε και επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το λάθος που δεν έπρεπε να γίνει.

Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι «ευθύνονται όσοι δεν τόλμησαν τις μεταρρυθμίσεις αλλά και εκείνοι που αντιστάθηκαν λυσσαλέα. Ευθύνονται εκείνοι που ενέδωσαν στους πειρασμούς του λαϊκισμού αλλά κυρίως εκείνοι που πρωτοστάτησαν με ντουντούκες. Δεν έχουν παραδεχτεί ποτέ ότι έχουν κάνει λάθος».

Για το μεταναστευτικό σχολίασε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα σύνορα, διπλασιάστηκε ο αριθμός των παρανόμων και είχε το θράσος να καμαρώνει ότι διπλασιάστηκαν τα hot spot. Όχι να φτιάχνεις το άσχημο φαινόμενο και μετά να καμαρώνεις που ήρθε ο Πάπας να σε επισκεφθεί».

«Είναι ανθρωπισμός να μαχαιρώνονται πρόσφυγες με λαθρομετανάστες, να βιάζονται μικρά παιδιά και να μένει κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη και να απειλούνται ελληνικές εταιρείες;» διερωτήθηκε. Πρόσθεσε ότι «όλοι οι τρομοκράτες αποδείχτηκε ότι ήταν από τον χώρο της άκρας αριστεράς κι όλα τα θύματα από τους χώρους της δικής μας παράταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: