Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Ρομπέι στην «Κ»: Ο ανεύθυνος Βαρουφάκης σάς κόστισε δεκάδες δισεκατομμύρια

«Τίποτα δεν είχε γίνει στην Ελλάδα για να διορθωθεί το έλλειμμα του 15%»


Λάβρος κατά του Γιάνη Βαρουφάκη εμφανίζεται ο τέως πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπέι κατηγορώντας τον ότι έπαιξε προσωπικά παιχνίδια εις βάρος της Ελλάδας σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής. 

«Ο ανεύθυνος υπουργός Οικονομικών (σ.σ Βαρουφάκης) χάλασε το παιχνίδι, αλλά κατέστρεψε μαζί και την εικόνα της Ελλάδας για να χτίσει τη δική του» δηλώνει ο Βέλγος πολιτικός. «Στοίχισε στη χώρα δισεκατομμύρια ευρώ… δεκάδες δισεκατομμύρια!» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ξέρετε, εκμυστηρεύεται ο κ. Ρομπέι, νευρίασα πολύ όταν ανακάλυψα το μέγεθος του ελληνικού προβλήματος στις αρχές του 2010 και με τους Έλληνες που επέτρεψαν τον (δημοσιονομικό) εκτροχιασμό, αλλά και με τους Ευρωπαίους που ήταν σε απόλυτη αδράνεια. 

«Τίποτα δεν είχε γίνει στην Ελλάδα για να διορθωθεί το έλλειμμα του 15%. Όταν σε μια χώρα υπάρχει τεράστιο έλλειμμα στις τρέχουσες συναλλαγές και ζει πέρα από τις πραγματικές δυνατότητές της αυτή είναι η πραγματική φτωχοποίησή της» εξηγεί. 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/327820/robei-stin-k-o-aneuthunos-varoufakis-sas-kostise-dekades-disekatommuria-/#ixzz4NFxnq5Mj
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: