Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Παπαδόπουλος: Συζητούσαμε ενδεχόμενο Grexit σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ

«Τα σκληρά διλήμματα που ετίθεντο στην κυβέρνηση είναι γνωστά»

14-10-2016

Στην παραδοχή ότι σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ συζητήθηκε ενδελεχώς το ενδεχόμενο εξόδου από την Ευρωζώνη προχώρησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, στον απόηχο των αποκαλύψεων Ολάντ για τύπωμα δραχμών στη Ρωσία.

«Δεν προέκυψε από το μηδέν αυτή η πληροφορία, τα ζητήματα που αφορούσαν τη σχέση μας με τους δανειστές και την παρουσία μας στην ΕΕ… Όταν μας πίεζαν πολύ σκληρά είχε αναπτυχθεί φιλολογία στο έσχατο της σύγκρουσης αν θα έπρεπε να αναζητήσουμε και άλλες λύσεις» αναγνώρισε ο κ. Παπαδόπουλος. 

Όλες αυτές οι σκέψεις, οι προτάσεις, τα ενδεχόμενα κουβεντιάζονταν στο επίπεδο του ηγετικού μας επιτελείου της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας της Κεντρικής μας Επιτροπής συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Τα σκληρά διλήμματα που ετίθεντο στην κυβέρνηση είναι γνωστά, όπως και το περιεχόμενο της επιστολής Γιούνκερ... Τελικά καταλήξαμε στην επιλογή παραμονής στην ευρωζώνη", συμπλήρωσε ο βουλευτής

Μεταξύ άλλων, ο κύριος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι ο κύριος Βαρουφάκης, ως υπουργός Οικονομικών, έθετε επίσημα στο τραπέζι το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη ζώνη του ευρώ.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/327696/papadopoulos-suzitousame-endehomeno-grexit-se-kuvernisi-kai-suriza/#ixzz4N3ic49Ss

Δεν υπάρχουν σχόλια: