Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ο Σκουρλέτης υπέγραψε την πώληση του 17% της ΔΕΗ με την οποία διαφωνεί (φωτό)

Στο ΦΕΚ αναφέρεται ρητά: «Επόμενα Βήματα – Κύρια Ζητήματα: · Πρόσληψη συμβούλων από το ΤΑΙΠΕΔ μέχρι το τρίμηνο του 2016 · Η στρατηγική θα αποφασιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ». Σημειώνεται ότι ο κ. Σκουρλέτης έχει καταφερθεί επανειλημμένως κατά του επικεφαλής του Ταμείου Στέργιου Πιτσιόρλα.


Την υπογραφή του Πάνου Σκουρλέτη φέρει η πώληση του 17% των μετοχών της ΔΕΗ, με την οποία εμφανίζεται να διαφωνεί έντονα. Πρόκειται για το ΦΕΚ της 25ης Μαΐου 2016 (αριθμός φύλλου 1472), το οποίο ο κ. Σκουρλέτης υπογράφει ως συναρμόδιος υπουργός. 

Στο 28 σελίδων ΦΕΚ δημοσιεύεται η απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) με την οποία εγκρίνεται το επιχειρησιακό πλάνο του ΤΑΙΠΕΔ. Υπογράφουν ακόμη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/328797/o-skourletis-upegrapse-tin-polisi-tou-17-tis-dei-stin-opoia-diafonei-foto/#ixzz4O7eYnz33
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: