Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κυρ. Μητσοτάκης να αποδοκιμάσει τον δήμαρχο Άργους


Να αποδοκιμάσει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, δήμαρχο Άργους –Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο, καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή όσα εκείνος (ο κ. Καμπόσος δηλαδή) δήλωσε σε πρόσφατη παρουσίαση βιβλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, «το φιλελεύθερο λούστρο με το οποίο επιχειρεί να κρύψει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τις ακροδεξιές συνιστώσες του κόμματός του, δεν επαρκεί», υποστηρίζει και εξηγεί:


«Σε πρόσφατη εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου των εκδόσεων “Πελασγός”, ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρης Καμπόσος, επιδόθηκε σε ένα αντιαριστερό παραλήρημα, εκτοξεύοντας εμφυλιοπολεμικού τύπου ύβρεις εναντίον του ΕΑΜ και των αγωνιστών της Αριστεράς.

Ο ίδιος ο επικεφαλής των εκδόσεων “Πελασγός” άλλωστε, ο οποίος έλαβε κι αυτός τον λόγο στην εκδήλωση, δεν έχει κανένα πρόβλημα να δημοσιεύει διθυραμβικά σχόλια για τον πρωτεργάτη της χούντας Στ. Παττακό, μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης».

Και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «Καλούμε τον Κ. Μητσοτάκη να διαχωρίσει τη θέση του εμπράκτως και να αποδοκιμάσει το στέλεχος του κόμματός του»

Δεν υπάρχουν σχόλια: