Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Ποτάμι για Ντογιάκο: Μια προαναγγελθείσα έκπτωση

«Οι καθεστωτικές αντιλήψεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που εκδηλώνονται όλο και συχνότερα, υπονομεύουν ένα από τους βασικούς πυλώνες της δημοκρατίας», σχολιάζει το Ποτάμι, με αφορμή την έκπτωση του Ισίδωρου Ντογιάκου από τη θέση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

«Tελικά η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, πέτυχαν αυτό που επεδίωκαν: την έκπτωση του Ισίδωρου Ντογιάκου από τη θέση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι. 

«Αγνόησαν έτσι πλήρως την γνώμη των συναδέλφων του εισαγγελέως που, προ ημερών, τον ανέδειξαν σε αυτό το αξίωμα μετά από άδεια που είχε δώσει στον κ.Ντογιάκο ο Άρειος Πάγος για να κατέλθει στις εκλογές. Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε σειρά κρουσμάτων, με τελευταίο όσα συνέβησαν στο ΣτΕ, που δείχνουν ότι δημιουργείται μια άκρως προβληματική κατάσταση στο χώρο της Δικαιοσύνης με ευθύνη της ηγεσίας της και της κυβέρνησης. Οι καθεστωτικές αντιλήψεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που εκδηλώνονται όλο και συχνότερα, υπονομεύουν ένα από τους βασικούς πυλώνες της δημοκρατίας».


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/326640/potami-gia-dogiako-mia-proanaggeltheisa-ekptosi-/#ixzz4M7zEB6H5
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: