Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Άδωνις: Μεγάλος παραμυθάς ο Τσίπρας – δεν εκβίαζε με πιστωτικό γεγονός;


http://www.skai.gr/news/politics/article/311645/adonis-megalos-paramuthas-o-tsipras-den-ekviaze-me-pistotiko-gegonos/ (video)
«Δραματοποίησαν το θέμα του ΔΝΤ χωρίς να έχουν καμιά συμμαχία, σε 48 ώρες μετά τα χαστούκια από ΔΝΤ, Γερμανία, ΗΠΑ κλπ έβαλαν την ουρά στα σκέλια»

«Μεγάλος παραμυθά» χαρακτήρισε την Τρίτη τον πρωθυπουργό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αφήνοντας υπονοούμενα για την ταχύτητα αντίδρασης της κυβέρνησης μετά τη δημοσιοποίηση της υποκλοπής Τόμσεν – Βελκουλέσκου. «Σε 1 ώρα συνεκλήθη εκτάκτως κυβερνητικό συμβούλιο, εκδόθηκε ανακοίνωση, έγιναν συντονισμένες κινήσεις, προέβη σε ανακοίνωση ο ΠτΔ κλπ. Ήταν εντυπωσιακό...» δήλωσε με σημασία ο κ. Γεωργιάδης. 



«Τι καινούργιο μάθαμε; Αυτές είναι οι πάγιες θέσεις του ΔΝΤ από το 2010... Η έκρηξη της κυβέρνησης υποτίθεται ότι προήλθε από την απειλή του Τόμσεν για πιστωτικό γεγονός. Όταν ο Βαρουφάκης υπενθυμίζει ότι με τον Τσίπρα είχαν αποφασίσει να απειλήσουν με πιστωτικό γεγονός για να κουρευτεί το χρέος και ο Τσιπρας έκανε πίσω, είναι ο μόνος πρωθυπουργός που δεν δικαιούται να είναι έκπληκτος» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 
«Αν ο Τσίπρας φορολογεί ό,τι κινείται και ό,τι αναπνέει αντί να περικόπτει δαπάνες θα γυρίσουμε σε ύφεση, και όχι μόνο δεν θα ψηφίσουμε τα μέτρα, αλλά θα κάνουμε και αγώνα εναντίον του» εξήγησε εξάλλου ο κ. Γεωργιάδης. «Ο Μητσοτάκης λέει και δύσκολα αντιδημοφιλή πράγματα» πρόσθεσε. 

Σχολιάζοντας εξάλλου 
το δημοσίευμα των Νέων για την εταιρεία Τσίπρα, δήλωσε ότι «αν ο πρωθυπουργός δεν έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες την εταιρεία πρόκειται για σοβαρό αδίκημα.»

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/311645/adonis-megalos-paramuthas-o-tsipras-den-ekviaze-me-pistotiko-gegonos/#ixzz44xBMEU7k
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: