Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Σταθάκης: H έξοδος από την κρίση θα γίνει με ιδιωτικές επενδύσεις

O υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης χαιρέτισε τις νέες εγκαταστάσεις της DHL Express στον Αερολιμένα Αθηνών, «έμπρακτο παράδειγμα εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και στη δυνατότητά της να επιστρέψει σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης» όπως είπε.


Οι ιδιωτικές επενδύσεις θα βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, εγκαινιάζοντας τις νέες εγκαταστάσεις της DHL Express στον Αερολιμένα Αθηνών, παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Λευτέρη Σαμαρά και του CEO της DHL Express Europe, Τζον Πήρσον.

«Η έξοδος από την κρίση θα γίνει με ιδιωτικές επενδύσεις και με επιχειρήσεις που έχουν μεγάλη εξωστρέφεια και διεθνή παρουσία σε κλάδους και δραστηριότητες που αξιοποιούν τα μεγάλα πλεονεκτήματα της ελληνικής οικονομίας, τόσο το ανθρώπινο δυναμικό της όσο και τις μεγάλες προοπτικές που υπάρχουν για εξαγωγές και ισχυρή παρουσία στη διεθνή οικονομία, σημαντικών κλάδων όπως είναι ο αγροδιατροφικός και οι νέες τεχνολογίες», είπε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article/326763/stathakis-h-exodos-apo-tin-krisi-tha-ginei-me-idiotikes-ependuseis/#ixzz4MD9kUkvD
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: